Maannomade
Maannomade Spirituality 21 okt 2019

Astrologie-agenda van 21 tot 28 oktober: tijd voor focus en een flinke portie zelfliefde

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 21 oktober & dinsdag 22 oktober

De maan staat vandaag in Leeuw en zorgt daarom voor een vrolijke, positieve energie waar je eigenlijk niet om heen kan. We zijn meer in ons element en laten dat ook graag zien. Maar niet alleen onze ego wordt groter, ook onze emoties worden dramatischer.

We hebben het gevoel dat we niet hebben geleefd, en maken dat graag goed door alles met een beetje extra flair te doen. We willen plezier en maken er de komende dagen ook een feestje van. Be prepared!

Woensdag 23 oktober & donderdag 24 oktober

Na de outgoing energie van maan in Leeuw, worden onze emoties weer naar de serieuze kant getrokken. We hebben genoeg gestraald en hebben nu meer behoefte aan rustiger aan doen en ons te gaan focussen op praktische dingen.

We kunnen ons weer meer focussen en willen graag weer aan de slag. Tijd om je te focussen op de details en te gaan starten met datgene dat je al een tijdje hebt laten liggen. Met een beetje efficiënt plannen kan je veel meer af krijgen dan je denkt!

Zon in Schorpioen

Daarnaast starten we een nieuwe energieperiode met de shift van zon naar Schorpioen. Kenmerkend voor het zoeken naar betekenissen, dieper willen graven en versterkte emoties zorgt ervoor dat de komende weken best eens pittig kunnen worden.

Lees ook: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

De focus ligt op onszelf en de energie die we met ons mee dragen. We willen graag het onderste uit de kan halen en zijn daarbij ook best bereidt om grenzen over te gaan. We willen alles weten, zitten vol met passie maar zijn daarin ook erg intens.

Een periode waarin we harder kunnen overkomen dan dat we willen en waarbij we niet alleen over onze eigen grenzen heen kunnen gaan, maar ook over de grenzen van anderen. Wat voor jou belangrijk is, kan voor anderen best een gevoelige kwestie zijn.

Vrijdag 25 oktober & zaterdag 26 oktober

Met de shift van de maan naar sterrenbeeld Weegschaal, worden we ons weer bewuster van beide kanten van het verhaal. We moeten verder kijken en ook onze eigen waarden opzij zetten om perspectieven van anderen te zien. Een goed moment om aandacht te besteden aan je relatie, want Weegschaal wil graag altijd vooruit gaan. Fijn moment om je klaar te maken voor de energie van de nieuwe maan op zondag.

Zondag 27 oktober

De maan maakt haar shift naar het sterrenbeeld Schorpioen waardoor onze gevoelens en emoties nog meer versterkt worden. Nog meer omdat de maan zich ook terugtrekt om te gaan pieken met nieuwe maanenergie.

Hierbij wordt de maan tijdelijk niet verlicht door de zon, waardoor de pure energie van de maan extra versterkt wordt. Zowel de maan als de zon staan nu in het teken Schorpioen, en dat kunnen we goed merken. Schorpioen laat ons extra aandacht besteden aan onze intuïtie, dus gebruik dit moment om goed naar je lichaam en geest te luisteren.

Daarnaast ga je net wat extra dieper graven en wil je graag jezelf en anderen beter leren kennen. Ben je signalen mis gelopen en over je eigen grenzen heen gegaan? Met de nieuwe maan beginnen we weer met een schone lei, dus gebruik dit moment om dichter bij jezelf en je eigen grenzen te komen.

Leer deze te bewaken, want met de komende herfst-en winterperiode voor de deur moeten we extra goed voor onszelf zorgen. Maak de reis om de komende dagen extra goed voor jezelf te zorgen!

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astrologie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astrologie-agenda van 21 tot 28 oktober: tijd voor focus en een flinke portie zelfliefde
Sluiten