Rosa Bertram
Rosa Bertram Spirituality 10 jun 2019

De astrologie-agenda van 10 tot 16 juni: met de aardende werking van de maan

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade. Ze vertelt wat ons deze week te wachten staat, een goede week om aan jezelf te werken!

Maandag 10 juni

Vandaag ervaren we nog de aardende werking van de maan. Klinkt zo lekker zweverig maar dat valt best mee. Net als Stier en Steenbok zorgt Maagd voor meer stabiliteit. We zijn loyaler, stabieler en praktischer ingesteld. We zullen minder losbandig zijn en minder uit onze comfort zone willen stappen.

Emotioneel bewaren we meer afstand en zeker met de energie van Maagd sluiten we onze emoties meer af dan normaal. Ons hoofd draait overuren met denken en analyseren van elke situatie die mogelijk is want Maagd houdt van orde. We werken net een tandje harder maar zullen ook iets meer voor de mensen om ons heen zorgen. Zullen je collega’s vast blij mee zijn!

Dinsdag en woensdag 11 en 12 juni

Tijd om te werken aan je charmes en je peace making skills. Met de maan in Weegschaal kan je elke confrontatie aan! In plaats van deze uit de weg te gaan of er vol tegen in te gaan, gebruik je nu je charmes en oplossingsvermogen om problemen te voorkomen. We zijn ook socialer en werken graag samen, een goed moment dus voor team work! Gebruik deze energie ook voor jezelf. Kijk eens waar jij liever voor jezelf moet zijn. Je doet het echt niet zo slecht als dat je soms denkt. Compassie is je beste vriend.

Lees ook: De energie van de maan: zo werk je ermee

Donderdag 13 juni

Schorpioenenpower! Waar we met Weegschaal zo ons best deden om de vrede en rust te bewaren, komen we nu in onrustiger vaarwater. Met maan in Schorpioen worden we wat prikkeliger, niet door anderen maar puur door onszelf. We zijn meer met onze emoties bezig en met onze needs en zijn niet bang voor taboes of het overschrijden van grenzen, normen of waarden. Probeer een beetje de vrede te bewaren en zorg voor voldoende rust. Zonder rust kan je niet helen of dealen met je emoties.

Zaterdag en zondag 15 juni

Komend weekend staat in het teken van vrijheid, kennis en verbreding. We willen onze wereld en kennis vergroten, niet alleen door reizen maar ook door interesse te tonen in andere culturen, ideeën of nieuwe avonturen. We stellen ons meer open en graag nieuwe dingen leren. Een goed moment om er op uit te gaan, een museum te bezoeken en diepgaande gesprekken te hebben over het leven!

De Maannomade schrijft op Bedrock over moderne astrologie, want door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Luister nu ook naar Bedrock

Ben je – net als wij – op zoek naar een gelukkig en gezond leven, maar zie je soms door de bomen het bos niet meer? Dan is onze podcast Bedrock Talks een perfecte match voor jou! Rosa en Lisanne interviewen in de tweede aflevering orthomoleculair voedingsdeskundige Anna de Meulmeester.

Spoiler: Anne geeft het antwoord op de vraag hoe je nou écht gezond leeft, helpt voedingsmythes de wereld uit én onthult hoe je bepaalde ziektes zou kunnen voorkomen door het eten van de juiste voeding!

Tip: Luister en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De astrologie-agenda van 10 tot 16 juni: met de aardende werking van de maan
Sluiten