Maannomade
Maannomade Spirituality 18 nov 2019

Astro-update van 18 tot 24 november: dit kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 18 november

Maan naar Leeuw

Na het emotionele, is het met de transitie van maan naar Leeuw tijd om te stralen. De donkere dagen maken weer plaats voor wat lichtere dagen waar de focus ligt op grapjes maken en laten zien wat je waard bent.

Je voelt je goed en laat dat weten ook. Focus je op jezelf, gebruik de krachtige energie van Leeuw om eens voor jezelf te kiezen en je eigen pad te volgen. En als je wordt tegen gesproken, weet dat je ook altijd nog kan brullen.

Dinsdag 19 november

Mars in Schorpioen

In combinatie met de energie van Leeuw kan vandaag nog wel eens lastig voelen. Vandaag schuift mars, de planeet van passie, directheid en oorlog naar Schorpioen. Mars, een planeet die normaal lekker impulsief reageert vanuit zijn brandende vuur, wordt door Schorpioen aan het denken gezet.

Jouw reacties en passies zal je meer onder een vergrootglas gaan leggen en beter gaan nadenken voordat je scherp uit de hoek komt. Waarom reageer je zoals je reageert, laat je je leiden door impulsieve emoties of denk je grondig na. Het is belangrijk om hier een balans in te vinden, want geen enkel uiterste is de beste manier.

Tip: 8 vragen die je jezelf wilt stellen om je passie te vinden

Schorpioen dwingt ons om na te denken over onze passies en wat deze drijft. Leer je passies beter kennen, dan wordt jouw weg ook ineens een stuk duidelijker…

Woensdag 20 november & donderdag 21 november

Maan naar Maagd

Met de transitie van maan naar Maagd borduren we verder op de energie van Schorpioen. De focus ligt niet op ons zelf, maar om de relatie met de mensen om ons heen. Dit fijne aardeteken kenmerkt zich met de zorgen voor anderen en het niet te veel laten leiden door emoties. Na de emoties van Leeuw, is het tijd om de aandacht van onszelf af te leiden en deze te steken in anderen.

Lees ook: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Vrijdag 22 november tot zondag 24 november

 Maan naar Weegschaal

Met de transitie van maan naar Weegschaal draait het de komende dagen om het vinden van balans in de relaties. Weegschaal is sociaal en probeert altijd de gulden middenweg te vinden. Maar het vinden van de balans draait niet alleen om de balans met anderen, maar ook naar jezelf. Hoe kijk je naar jezelf? Wat gun je jezelf? Of, als het slecht gaat, wat doe jij jezelf aan?

Geloof jij dat je net zoveel waard bent, net als de lieve mensen om je heen, of zet je jezelf toch onderaan? Werk de komende dagen aan het vinden van je balans en het eventueel terug vinden van de liefde voor jezelf. Wanneer jij in balans met jezelf bent, kan je ook in balans komen met de lieve mensen om je heen.

Zon naar Boogschutter

Naast de transitie van maan naar Weegschaal ervaren we de grote transitie van zon naar Boogschutter. Maak je klaar voor een seizoen om je open te stellen naar nieuwe kennis en nieuwe ervaringen. De wereld ligt aan je voeten, zeker met een open minded instelling en een stukje positiviteit kan je zoveel meer bijdragen aan de wereld om je heen.

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astrologie

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Astro-update van 18 tot 24 november: dit kan je verwachten van de cosmos
Sluiten