Maannomade
Maannomade Spirituality 4 nov 2019

Astro-agenda van 3 tot 8 november: het is een rustige week in de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade voor ons.

Maandag 4 november

We beginnen de week met de fijne vrolijke energie van maan die nog in Waterman staat. Een fijn begin, want Waterman is een topper in teamwork. Met de open minded vibe van Waterman ligt de focus op denken, brainstormen en het opdoen van nieuwe ideeën. We denken hierbij meer out of the box dan normaal!

Pas wel op dat je je niet te veel stort op het werk, want je hebt ook nog emoties die onder de radar meespelen.

Dinsdag 5 tot donderdag 7 november

Na de workvibe van maan in Waterman maken we de transitie naar Vissen, het laatste sterrenbeeld van de cyclus. Hiermee sluiten we de sterrenbeeldencyclus af, inclusief het bijbehorende emotionele stukje.

Met de invloeden van Venus in Schorpioen nog, kan het een stukje emotioneler worden dan we gewend zijn. Vissen keert in zichzelf waardoor je de komende dagen het gevoel kan hebben dat je geleefd wordt. Dat is ook niet zo gek na alle energieke invloeden van de laatste sterrenbeelden.

Ook interessant: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Neem je rust en leer met deze flow mee te leven. De complete focus hebben op de flow heeft ook als positief puntje dat je creativiteit meer naar buiten zal komen.

Vrijdag 8 & zaterdag 9

Met het afsluiten van de sterrenbeeldcyclus met maan in Vissen, starten we een nieuwe cylus met het sterrenbeeld Ram. Ram is een echte go getter en na het emotionele opladen met maan in Vissen, zit Ram bomvol energie om te beginnen. We leven weer op en hebben het vuur in ons.

Gebruik het vuur op een positieve manier, om nieuwe intenties te starten of om weer met nieuwe projecten bezig te gaan, maar pas wel op. Rammen kunnen scherp en ongeduldig uit de hoek komen.

Extra energie nodig deze week? #evenbijtanken

Zondag 10 november

Tijd voor comfort met de transitie van maan naar Stier. Stier is rustig (soms iets te rustig…) en heeft zijn focus op de lange termijn maar ook op genieten. Lekker eten, warme zachte dekens, goed gezelschap en een fles wijn zijn goede Stier-ideeën om de zondag door te brengen. Enjoy!

Ps. Laat de innerlijke levensgenieter in je los, want vanaf volgende week sta je weer in de aanmodus…

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astrologie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 3 tot 8 november: het is een rustige week in de cosmos
Sluiten