Maannomade
Maannomade Spirituality 6 mei 2019

De astro-agenda van 6 tot 12 mei: een week van duidelijkheid en socializen

Dit is de wekelijkse agenda die je écht naast je Google Calendar wilt houden. Track de energieën die op je af komen deze week om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die lezen we af uit de stand van planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade. Ze vertelt wat ons deze week te wachten staat.

Maandag 6 mei

We beginnen de week met communicatieplaneet Mercurius die de zon in Stier komt vergezellen. De planeet met invloed op de manier waarop wij denken en dit uiten wordt eigenlijk wel lekker geholpen met de energie van Stier. Stier is down to earth, duidelijk en praktisch. Een goede steun om onze gedachten te ordenen en duidelijker te communiceren. Met de sterke focus van Stier zorgt dit er ook voor dat we kunnen werken aan de losse ideeën en plannen in ons hoofd om deze eindelijk waar te gaan maken.

Ook schuift vandaag de maan naar Tweelingen (tot en met dinsdag), waardoor ons aanpassingsvermogen wordt versterkt. Welke curveball de komende dagen ook jouw kant op komt, jij kan deze aan! Daarnaast krijgen we zin om te socializen en het is altijd een goed idee om de week te beginnen met een 10.00u koffiepauze om bij te kletsen met je collega’s….

Woensdag en donderdag 8 en 9 mei

Vandaag schuift de maan naar haar favoriete sterrenbeeld, Kreeft. De focus ligt op thuis, onze relaties en familie. We willen connecten maar kunnen ook gevoeliger zijn dan normaal. Door de sterke connectie van maan met Kreeft kunnen we gevoeliger zijn dan normaal en kunnen we meer last (of juist gebruik maken van) onze emoties. Tijd om deze te laten lopen en om goed voor jezelf te zorgen.

Dit vind je vast ook leuk: Astrologie in een modern jasje: een korte uitleg van Bedrock’s astroloog

Vrijdag en zaterdag 10 en 11 mei

Tijd om je weer te herpakken en erop uit te trekken. Met maan in Leeuw willen we er uit, socializen, ons zelf laten zien en voelen we ons op top of the world. Heerlijk om zo het weekend in te gaan!

Zondag 12 mei

Met maan in Maagd maken we ons op voor de nieuwe week. Maagd wordt gezien als de harde werker van het sterrenbeeld en dit imago heeft ze niet voor niks. We hebben behoefte aan structuur en organisatie, zowel thuis als op het werk. Ultieme satisfaction als je het huis vandaag opruimt of structuur aanbrengt in die hoop post die op je tafel rondzwerft. Pas op dat je niet té geïrriteerd raakt als dingen vandaag niet gaan zoals gepland.

De Maannomade schrijft op Bedrock over moderne astrologie, want door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Luister nu ook naar Bedrock

Ben je – net als wij – op zoek naar geluk en probeer je je quarterlifecrisis zonder al te veel kleedscheuren door te komen? Dan is onze podcast Bedrock Talks een perfecte match voor jou! Rosa en Lisanne interviewen in de eerste aflevering expert en gelukspsycholoog Josje Smeets.

Spoiler: ze vertelt waar geluk allemaal mee samenhangt en wat je vooral wel en níét wilt doen. Luister je mee?

Tip: Luister en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De astro-agenda van 6 tot 12 mei: een week van duidelijkheid en socializen
Sluiten