Astro-agenda van 2 tot 8 september: de Maannomade geeft de wekelijkse update

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Als je net als ik ook aan het bijkomen bent van de Maagdenenergie, dan is dit een fijne week om weer even te focussen op alle andere gevoelens die je mogelijk een beetje hebt weggestopt.

Maandag 2 september tot woensdag 4 september

We beginnen de week met de maan in Schorpioen die we een paar dagen zullen ervaren. Nu je intuïtie en gevoelens versterkt zijn, komen de prikkels om je heen sterker binnen en wil je graag gaan uitzoeken waar deze vandaan komen.

Een paar dagen waarin we kunnen gaan graven naar onze diepere gevoelens en emoties die we tijdens de productievere week van Maagd eventueel weggestopt hebben. Werk met deze gevoelens en emoties maar zorg ook voor voldoende rust en afleiding tussendoor.

Lees ook: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Donderdag 5 september &  vrijdag 6 september

Tijd om letterlijk uit onze gedachten te komen en je te gaan focussen op de wereld om je heen met maan in Boogschutter. Boogschutter is een echte actieve, vrolijke avonturier dus het is weer tijd om in beweging te komen. Kom weer in contact met anderen, laat je sociale kanten zien en ga vooral genieten en grapjes maken.

Ook interessant: De energie van de maan: zo werk je ermee

Doe jouw ding omdat jíj het wilt, laat je vooral niet haasten en laat je hart spreken zoals een échte Boogschutter dat graag zou zien.

Zaterdag 7 september & zondag 8 september

Dit wordt een meer serieuzer weekend dan je waarschijnlijk gepland had. Met maan in Steenbok wordt het tijd om niet meer de grapjas uit te hangen maar juist een stukje gereserveerd te worden en trouw te blijven aan wie je bent. Steenbok wordt ook wel gezien als harde werker die graag stapjes extra zet om verder te komen in de ‘sociale rangen’ maar ook op de carrièreladder. Ga opzoek naar je doelen, zowel op sociaal als op carrièrevlak en maak een start om te gaan knallen in het leven. Blijf wel aandacht besteden aan je emoties, Steenbok vergeet deze maar al te graag.

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astrologie?

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 2 tot 8 september: de Maannomade geeft de wekelijkse update
Sluiten