Maannomade
Maannomade Spirituality 5 aug 2019

Astro-agenda van 5 – 12 augustus: harmonie en socializen met de maan in Weegschaal

it is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 5 augustus & dinsdag 6 augustus 

Tijd voor een transitie om wat problemen te tackelen. Met maan in Weegschaal worden we allemaal een beetje Obama en proberen we meer harmonie en vrede te scheppen in een onrustige wereld.

Lees ook: De energie van de maan: zo werk je ermee

De komende dagen kunnen we lastige punten gaan bespreken of nare klussen aanpakken om weer verder te komen. Maar, Weegschaal is ook graag met anderen, dus omring jezelf met mensen, fix de koffie- en thee pauze om 3 uur en geniet van de sociale energie van Weegschaal.

Woensdag 7 augustus & donderdag 8 augustus

Helaas is het niet altijd fun and games en met de transitie van maan naar Schorpioen zullen we meer aandacht gaan besteden aan de donkere kanten van het leven. Schorpioen is een digger en graaft graag naar datgene wat we normaal proberen weg te stoppen.

Maar weet dat juist door het besteden van aandacht aan het probleem en het opzoek gaan naar de oorzaak, je het juist achter je kunt laten. Een beetje schaduwwerk de komende dagen, dus probeer luchtige gesprekken te onderhouden en zorg voor voldoende selfcare.

Vind je vast ook interessant: Het verleden loslaten? Volg deze 4 stappen

Vrijdag 9 tot zondag 11 augustus

Na een paar pittige dagen gaan we weer wat vrolijker het weekend in met de transitie van maan naar Boogschutter. Boogschutter houdt van vrijheid en activiteit en voelt zich dus het best thuis in het weekend. Deze vriendelijke energie zorgt ervoor dat we op pad willen om juist even uit ons hoofd te treden na de Schorpioenenergie. Lekker, want dat kunnen we best gebruiken.

Zoek je grenzen op, trek er op uit en geef aandacht aan datgene dat je rust en vrijheid geeft. Maar check ook regelmatig bij jezelf in, want rusteloosheid en het onderschatten van je emoties, liggen op de loer.

De Maannomade heeft een achtergrond als wetenschapper en schrijft onder andere op Bedrock over moderne astrologie, want door de planeten kunnen we onszelf nóg beter leren kennen. 

Luister nu ook naar Bedrock

Bestaat ware liefde? Is het huwelijk niet achterhaald? Is een open relatie helemaal van nu? En is polyamorie een duur woord voor vreemdgaan? In de nieuwste Bedrock Talks interviewen Rosa en Lisanne seksuologe en relatietherapeut Nynke Nijman over de vrije liefde.

Spoiler: Walt Disney en Hollywood laten ons niet bepaald een weerspiegeling van werkelijke relaties en seks zien. Maar, wat moeten we dan wél geloven? Je hoort het in de vierde aflevering van Bedrock Talks!

Tip: Luister de nieuwe aflevering aan het begin van elke volgende maand en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts! Leuk als ons laat weten wat je ervan vond in de reviews!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 5 – 12 augustus: harmonie en socializen met de maan in Weegschaal
Sluiten