Maannomade
Maannomade Spirituality 27 mei 2019

Je astro-agenda van 27 mei tot 2 juni: de energie van de Ram en Tweelingen

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade. Ze vertelt wat ons deze week te wachten staat, en dat is sowieso een week om eens bij te komen van alle transities van de planeten om ons heen. Een tijd om te wennen aan de energie die het Tweelingenseizoen met zich meebrengt.

Maandag 27 mei

Met de maan nog in Vissen dromen we de maandag weg met haar slaperige energie. We worden een beetje overprikkeld door onze emoties die nu door de watersign versterkt kunnen worden. Ook worden we herinnerd aan de manier waarop we niet alleen met onszelf omgaan, maar ook met anderen. We mogen best eens meer begrip tonen of anderen nét een beetje extra helpen. Goed moment om die collega eens uit de brand te helpen!

Must read: De energie van de maan: zo werk je ermee

Dinsdag, woensdag en donderdag 28 t/m 30 mei

Een nieuwe shift! Na de dromerige energie van Vissen is het tijd om te knallen met maan in Ram. Het draait nu om ons, want Ram kan flink egoïstisch zijn. We voelen ons energiek, we hebben lef en durven onze grenzen te verleggen. Perfect om een nieuw project te starten of juist een sprong in het diepe te wagen! Maar, onze emoties worden ook flink aangevuurd en ongeduld ligt op de loer….

Dit vind je vast ook interessant: Astrologie in een modern jasje: een korte uitleg van Bedrock’s astroloog

Vrijdag 31 mei

Tijd om het even rustig aan te doen, met de maan in Stier worden we weer even met onze neus op de feiten gedrukt. Waar wil je naartoe? Wat wil je bereiken? En niet te vergeten, waar word je ook echt blij van? Besteedt de komende dagen extra tijd aan comfort en geniet vooral van alles wat fijn is! We worden ons bewuster van onze zintuigen en komen weer even tot ons zelf.

Zaterdag en zondag 1 en 2 juni

De energie van de nieuwe maan komende maandag is zich al aan het opbouwen! Met de nieuwe maan in Tweelingen zullen we een dubbele dosis energie kunnen verwachten. Zowel op de manier waarop we ons uiten als op onze gevoelens. Een periode om het leven (en je werk!) eens minder serieus te nemen en jezelf de vrijheid te gunnen. Tijdens de nieuwe maan start de maan haar nieuwe cyclus en is ze even niet meer zichtbaar. Haar energie is nu net als bij de volle maan op een hoogtepunt en krijgt een extra kick door de zon. Geen heldere maan vandaag, maar juist een donkere maan kunnen we verwachten. Een perfect moment om tijdens deze zwarte lei intenties te zetten waar je graag aan wilt werken.

De Maannomade schrijft op Bedrock over moderne astrologie, want door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Luister nu ook naar Bedrock

Ben je – net als wij – op zoek naar geluk en probeer je je quarterlifecrisis zonder al te veel kleedscheuren door te komen? Dan is onze podcast Bedrock Talks een perfecte match voor jou! Rosa en Lisanne interviewen in de eerste aflevering expert en gelukspsycholoog Josje Smeets.

Spoiler: ze vertelt waar geluk allemaal mee samenhangt en wat je vooral wel en níét wilt doen. Luister je mee?

Tip: Luister en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts!

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Je astro-agenda van 27 mei tot 2 juni: de energie van de Ram en Tweelingen
Sluiten