Maannomade
Maannomade Mind 22 jul 2019

Astro-agenda van 22 – 28 juli: bereid je voor op energie van de speelse Leeuw en de vurige Ram

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 22 juli & dinsdag 23 juli

Tijd om het echte zomergevoel te ervaren met de transitie van de zon naar Leeuw. De komende 4 weken zullen we genoeg energie ervaren van dit trotse, vrolijke en niet-schuwe sterrenbeeld. Ons zelfvertrouwen krijgt een boost, we willen meer op de voorgrond treden en mengen in gesprekken, maar hebben vooral heel veel zin om zoveel mogelijk plezier te hebben.

Lees ook: Mercurius retrograde: hoe overleef je de komende weken (en wat is het precies)?

De kans dat je gekwetst wordt omdat je genegeerd wordt of omdat je vindt dat je niet de aandacht krijgt die je verdient, ligt op de loer. Weet dat je niet de enige sterspeler in het team bent.

Knallen met de energie van Ram

Niet alleen de zon maakt een belangrijke transitie, maar ook de maan! De maan verschuift vandaag naar het eerste sterrenbeeld van de cyclus, Ram. Dit vurige sterrenbeeld zal zeker laten weten waarom hij het eerste sterrenbeeld is en staat te popelen om te beginnen! Met Ram wordt het begin van de week zeker een knaller omdat je meer zin krijgt om bijvoorbeeld dat harde project te tackelen. Ram gaat geen uitdaging uit de weg, dus maak daar goed gebruik van. Maak bijvoorbeeld vandaag en morgen de moeilijke taken af en geef de makkelijkere taken weg aan een luier sterrenbeeld.

Must read: De zon verschuift naar het sterrenbeeld Leeuw: dit kan je deze maand van haar verwachten

Woensdag 24 juli tot vrijdag 26 juli

Tijd om na het harde werken iets meer te genieten. Met maan in Stier ervaren we meer down to earth energie, en dan bedoel ik letterlijk down to earth want Stier doet het graag ietsje rustiger aan. Waarom keihard knallen aan projecten waar je aan de lange termijn mogelijk niks aan hebt? Stier doet het slow en steady en focust zich op de toekomst. Zo comfortabel mogelijk, want je mag best een beetje genieten van al het moois en lekkers dat onze planeet te bieden heeft.

Zaterdag 27 juli & zondag 28 juli

De komende 4 weken zal ook Venus zich een koningin voelen met de transitie naar Leeuw. Venus is een best trotse planeet die prima weet hoe ze haar charmes moet inzetten om te krijgen wat ze wilt. Met de energie van Leeuw wordt deze trotsheid nog meer versterkt en dat gaan we op liefdes- en relatiegebied ook zeker merken. We worden zekerder van de relaties die er écht toe doen en durven de relaties die ons niet dienen juist los te laten.

Dit vind je vast ook interessant: Astrologie in een modern jasje: een korte uitleg van Bedrock’s astroloog

Spreek vanuit je hart en focus op datgene wat je verder brengt want daar krijg je pas echt liefde van. De warmte van Venus combineert heel fijn met Leeuw en dat zullen we merken in de liefde en compassie die we gaan uitstralen, want dat stapje extra wil je nu best gaan zetten.

Love is in the air

De honger naar romantische aandacht is enorm, dus een beetje geflirt hier en daar zal je goed doen. Tenzij je een blauwtje loopt, want die kan door de energie van Leeuw best eens harder aankomen dan je denkt. En onthoud: je wilt waarschijnlijk véél meer aandacht dan dat je krijgt. Liefde draait namelijk niet alleen maar om jou maar ook om de ander.

Tijd voor een maantransitie die goed combineert met de vrolijke energie van Leeuw. Met maan in Tweelingen worden we nog speelser en luchtiger. Tijd voor extra grapjes, steek elkaar aan met lachen en vrolijkheid en praat erop los. Niks is te gek en zeker omdat het weekend is! Ons concentratieniveau is wel een beetje sh*t, want met Tweelingen zijn we te rusteloos om te gaan focussen op één ding. Maandag wordt het weer beter!

De Maannomade heeft een achtergrond als wetenschapper én schrijft onder andere op Bedrock over moderne astrologie, want door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Luister nu ook naar Bedrock

Geef jij om ook het welzijn van de wereld en wil je graag bijdragen een mooiere plek? Dan is onze nieuwste podcast Bedrock Talks een perfecte match voor jou! Rosa en Lisanne interviewen in de derde aflevering klimaatjournalist van de Correspondent Jelmer Mommers.

Spoiler: Jelmer vertelt waar de opwarming van de aarde mee begon, dat het niet te laat is en vooral: wat wij kunnen doen. Want dat we iets kunnen doen, dat is zeker. Maar dat we dat nú moeten doen, is nog niet het gesprek van de dag.

Tip: Luister en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 22 – 28 juli: bereid je voor op energie van de speelse Leeuw en de vurige Ram
Sluiten