Maannomade
Maannomade Mind 20 mei 2019

Tijd voor spontaniteit en vrijheid in de astro-agenda van 20 tot 26 mei

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade. Ze vertelt wat ons deze week te wachten staat.

Maandag 20 mei

Met de maan nog in Boogschutter beginnen we de week optimistisch, we zijn gemotiveerd en hebben er zin in. Zorg ervoor dat je agenda niet te vol staat vandaag, spontaniteit en vrijheid geven vandaag extra veel plezier!

Dinsdag 21 mei

Het Tweelingseizoen is aangebroken, en nee, niet als in alle bevallingen om je heen, maar omdat de zon vandaag naar dit fijne sterrenbeeld verschuift. Dit extraverte sterrenbeeld brengt in ons allen het beste naar boven! Met de zomer die er aan komt, worden we socialer en hebben veel meer zin om af te spreken. En laat koetjes en kalfjesgesprekken nou juist een sterk punt van Tweelingen zijn. Je wordt nieuwsgieriger om nieuwe dingen uit te proberen maar bent ook een stuk flexibeler, alles is nu mogelijk!

Dit vind je vast ook interessant: Astrologie in een modern jasje: een korte uitleg van Bedrock’s astroloog

Naast de zon verhuist ook Mercurius, de planneet van communicatie, naar Tweelingen. Zie het als een power up, want de easy communicatie naar anderen wordt nu versterkt. We beginnen sneller kleine gesprekken en komen nader tot elkaar. Pas wel op dat je door je enthousiasme duidelijk blijft communiceren, ook alle veranderingen die in je naar boven komen…

Met de maan in Steenbok (tot donderdag!) zetten we even ook onze oogkleppen op om onze
productiviteit te boosten. We weten wat we willen bereiken en weten stiekem ook best wat we daarvoor moeten doen. Steenbok is de grote motivator om dit te gaan bereiken en zorgt voor de balans met Tweelingen door ons even met beide benen op de aarde te houden.

Donderdag 23 mei tot en met zaterdag 25 mei

Waterman zorgt weer voor wat balans aan het eind van de week. Na de serieuze energie van Steenbok willen we weer genieten van vrijheid en stiekem rebels regels aan de laars lappen. Maar wel op zo’n manier dat het ons verder helpt. Denk buiten de box, verander je normale patronen of ritme en kijk waar de nieuwe ideeën je verder helpen. Ideaal voor de projecten of de momenten waarin je vastloopt.

Zondag 26 mei

Met de maan in Vissen is het tijd om weer even tot onszelf te komen. We voelen ons slaperiger, dromerig of afweziger dan normaal. Het voelt alsof we iets te veel in ons hoofd blijven hangen. We worden sensitiever, niet alleen naar onze eigen gevoelens maar ook naar anderen. Wat dat betreft worden we ook juist liever naar anderen en hebben we meer begrip dan dat we normaal hebben when shit goes down. Doe het rustig aan en neem voldoende tijd en rust om even bij te komen.

De Maannomade schrijft op Bedrock over moderne astrologie, want door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Luister nu ook naar Bedrock

Ben je – net als wij – op zoek naar geluk en probeer je je quarterlifecrisis zonder al te veel kleedscheuren door te komen? Dan is onze podcast Bedrock Talks een perfecte match voor jou! Rosa en Lisanne interviewen in de eerste aflevering expert en gelukspsycholoog Josje Smeets.

Spoiler: ze vertelt waar geluk allemaal mee samenhangt en wat je vooral wel en níét wilt doen. Luister je mee?

Tip: Luister en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Tijd voor spontaniteit en vrijheid in de astro-agenda van 20 tot 26 mei
Sluiten