Gespot door de redactie: zachte babykleding en alles voor je yogales

Elke week selecteert de Bedrock redactie de mooiste nieuwe locaties, meest interessante to do’s en fijnste producten. Allemaal Bedrock Approved. Vandaag: een online boekenwinkel waar je boeken kunt kopen en tegelijkertijd iets kunt geven, een nieuw babykledingmerk met super zachte basics (leuk als cadeautje!), een online shop waar je alles vindt voor je yogales, en een 100 procent minerale make-uplijn.

Een boek kopen en een goed doel steunen

Houd je van lezen, en koop je regelmatig (online) boeken? Neem dan eens een kijkje op Youbedo: een online boekenwinkel waar van elke aankoop tot wel 12 procent naar het goede doel gaat. Je vindt er exact dezelfde boeken als bij andere boekenwinkels (en voor dezelfde prijs) maar steunt dus tegelijkertijd een goed doel, dat je zelf mag uitkiezen. Het kan een bekend doel zijn zoals KiKa, maar ook een minder bekend goed doel als Boerderij op IJburg. De boerderij moet verhuizen naar een nieuwe plek, en heeft onder andere geld nodig voor de bouw van nieuwe dierverblijven. Wat je ook kiest, je bent er in ieder geval zeker van dat je met de aankoop van een boek geld de goede kant opstuurt.

Zachte, warme en rekbare babykleding

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een (pasgeboren) baby? Of wil je mooie basisstukken kopen voor je eigen kleine spruit? Er is nu een nieuw babykledingmerk dat tijdloos design combineert met maximaal comfort: Mighty Tiny. Oprichtsters Kyra Marcopoulos en Sheila Wigman hebben bewust gekozen voor super zachte basics die lang meegaan, omdat ze groot fan zijn van het principe ‘koop minder, koop mooi’. Ze wilden een tijdloze babylijn neerzetten die van kind op kind kan worden doorgegeven. En dat is gelukt. Het resultaat is een collectie die niet met seizoenen en mode-hypes meegaat, maar bestaat uit tijdloze basics van goede kwaliteit, met aandacht gemaakt in Portugal. Momenteel bestaat de collectie uit vijf basisstukken: een romper, een boxpakje, een jurkje, een broekje en een vestje.

Mighty Tiny is te koop in de winkel Petit Depot in Haarlem en via www.petitdepot.nl.

Alles voor je yogales

Of je nou wekelijks in de Downward Facing Dog staat, of net begonnen bent met yoga: bij Yoga by Julz vind je alles voor je yogales. Denk aan comfortabele shirts, broeken, truien een yogamat, yoga tassen, en een leuke koffie to-go beker. Julie, de oprichtster van Yoga by Julz kon nergens yogakleding vinden die er goed uit zag, comfortabel zat en waarin ze zo vanuit haar yogales naar een zondagse brunch zou kunnen gaan zonder zich om te kleden. Het idee voor Yoga by Julz is dus ontstaan vanuit een eigen behoefte. En echt, als je nog niet aan yoga doet, dan wil je dat vanzelf wel met deze kleding. Geen grote vodden of vormloze kleding, maar mooie items van goede kwaliteit. www.yogabyjulz.com

Een 100% minerale make-uplijn

Reguliere cosmeticaproducten bevatten synthetische ingrediënten die niet goed zijn voor je huid, omdat ze de poriën van je huid verstoppen en de huid uitdrogen. Natuurlijke cosmetica doet dit niet, en is daarom een veel beter alternatief. Ben je niet zo thuis in de cosmeticamerken? Cent Pur Cent is een Belgische make-uplijn (in de vorm van losse poeders) die voor 100 procent bestaat uit natuurlijke en pure mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen in Peru geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooie poeders, die geen schadelijke stoffen bevatten. Dus geen kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums, niet-natuurlijke oliën en talk.

Niets meer missen van Bedrock?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date. Of schrijf je in voor de Bedrock-nieuwsbrief.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Gespot door de redactie: zachte babykleding en alles voor je yogales
Sluiten