Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Mind 22 mei 2019

Weekendtip: herleef je jeugd met de vernieuwde classic ‘Aladdin’ in de bios

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar horen volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. Daarom delen we de leukste what-to-do’s voor dit weekend mét een Bedrock-randje. Zoals de vernieuwde Disney-klassieker Aladdin die je vanaf 22 mei in de bioscoop kunt zien. Want je jeugd herleven, doen we stiekem allemaal maar al te graag.

Weet je nog dat je vroeger op de bank kroop met je moeder, de videoband van Aladdin in de recorder stopte en er een magische wereld voor je openging? Pure nostalgie. Die goede oude tijd kan je nu weer herleven in de bioscoop. Trommel vriendinnen, ouders, broers of zussen op óf geef de herinnering door aan je kleine nichtje of zusje.

De film kennen we natuurlijk als tekenfilm, maar in de vernieuwde versie word je meegenomen in een ‘live action’ avontuur, met echte acteurs.

Nostalgische gevoelens

Of je er nu van houdt om in je eentje een film te pakken of juist liever samen met iemand gaat, de vernieuwde Disney-klassieker Aladdin haalt alle herinneringen van vroeger weer naar boven. De bekende liedjes (“a whole new wooooooorld, a dazzling place I never knew”), de magie en kleuren, de heerlijke vibe en niet te vergeten de bekende humor die in elke Disney-film zit verstopt. Alles komt weer terug.

Vernieuwde versie

In de film speelt Will Smith de rol van de geest – wat al reden genoeg is om de film te kijken, wat mij betreft – waar hij op zijn eigentijdse, unieke manier invulling aan geeft. Met zijn humor en charme wordt de rol nieuw leven in geblazen. De rol van Aladdin wordt gespeeld door Mena Massoud. Naomi Scott kruipt in de huid van prinses Jasmine.

Door de iconische muziek en scenes waan je je met Aladdin ‘2.0’ weer even in je jeugd. Tegelijkertijd zweef je in een hele andere ‘live’ wereld door de film heen, in plaats van door de animatiefilm die het hiervoor was. Een stuk echter en levendiger, om het nostalgische gevoel her te beleven of door te geven. Een heerlijke film om dit weekend te bekijken in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer om in de goede sferen te komen.

In samenwerking met Disney

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Weekendtip: herleef je jeugd met de vernieuwde classic ‘Aladdin’ in de bios
Sluiten