Kiara Louis
Kiara Louis Mind 12 mei 2018

Even wegdromen: Dit zijn de allermooiste Airbnb’s voor je bruiloft

Bij de viering van je liefde hoort natuurlijk een prachtige locatie. Daarom zetten wij de allermooiste Airbnb’s op een rij, waar je (met al je vrienden en familie) heel fijn kunt verblijven na of tijdens je bruiloft. Als je daar het geld voor over hebt, natuurlijk – maar dromen mag altijd.

Borgia-kasteel in Toscane

kasteel toscane
Via Airbnb

Dit prachtige sprookjesachtige kasteel in Toscane behoorde vroeger tot een bekende familie, maar sinds ’93 is het gewoon beschikbaar voor gasten. Er kunnen hier veel mensen blijven slapen, want er zijn maar liefst dertien slaapkamers. Perfect voor je bruiloft dus! Hier kun je ook een grote keuken, eetkamer en megawoonkamer vinden: je bent van alles voorzien. Buiten kun je heerlijk dineren met je dierbaren, nagenietend van de ceremonie. O ja, als je dertien slaapkamers niet genoeg vindt, is er nog een villa dichtbij voor je andere gasten.

Luxe riad & spa in Marrakesh

This <a href="https://www.airbnb.com/rooms/3055817" target="_blank">charming riad has a lovely courtyard pool</a> and one of
via Airbnb

Een ultieme oase van rust net buiten Marrakesh, met één van de hoogste dakterrassen van de hele omgeving. Hoe mooi is het om hier te verblijven tijdens je bruiloft?! Om helemaal tot rust te komen na de intense ceremonie, kun je in de hammam heel goed terecht. Er zijn in totaal tien kamers, dus als je je huwelijk niet al te groot viert, is dit the place to be.

Buddha-villa in Bali

Villa Buddha with sunny side north face and infinity pool.
via Airbnb

Eigenlijk willen we meteen een bruiloft als we deze villa op Bali zien. Alles wat je nodig hebt – en ook wat je niet per se nodig hebt- is te vinden op deze geweldige locatie. Je krijgt er tropische tuin van 1700m2 bij, waar je even kunt ontsnappen aan alle drukte. Ze zorgen hier heel goed voor je, want er is personeel dat heerlijk voor je kan koken. Deze villa heeft meerdere awards gewonnen en is benoemd tot de mooiste villa van heel Bali.

Dit vind je vast ook leuk: Verborgen parels op Airbnb: boomhutten, campers en hammocks in de natuur.

 

Villa aan de Cote d’Azur

via Airbnb

Wil je het iets dichter bij huis zoeken dan Bali, dan is deze villa in Cannes ook een heel mooie locatie. Er is een groot zwembad, jacuzzi en fitnessruimte. Met ongeveer 18 gasten kun je hier overnachten. Buiten kun je heerlijk barbecuen met al je vrienden en familie. Deze oude woning is helemaal opgeknapt, waardoor hij nu perfect is als locatie voor je bruiloft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Even wegdromen: Dit zijn de allermooiste Airbnb’s voor je bruiloft
Sluiten