Rosa Bertram
Rosa Bertram News 30 aug 2018

Een yoga, run én meditatie-event in Amsterdam en jij kan erbij zijn!

Dat grote merken veel impact hebben op de wereld, schrijven we genoeg over. Maar er zijn ook een hoop grote merken die iets goeds doen met hun impact.  Zo organiseert adidas samen met mindful platform Wanderlust een yoga-, run- én meditatie-event over de hele wereld. Over twee weken zijn ze in Nederland en jij kan een gratis ticket scoren!

Op 15 september 2018 vind je in het Flevopark in het prachtige Amsterdam-Oost Wanderlust x Adidas. Het festival vindt ook plaats in Brooklyn (New York), Toronto (Canada), Philadelphia (Amerika), Parijs, Frankfurt en Hamburg.

Een dag vol yoga, run en meditatie in het groen

Van half 8 ‘s ochtends tot half 4 ‘s middags is er een heel programma aan fijne activiteiten in het Flevopark in Amsterdam. Niet geheel toevallig is dat bij uitstek het meest groene en lush park van Amsterdam. Het ligt ver buiten de stad en grenst aan het water. Die dag komen er experts, yogi’s samen en draait het de hele dag om buiten zijn, bewegen en mindfulness.

yoga

Yoga, run en meditatie

Na een warm welkom begint de dag met een 5 kilometer run. Het is een stevige, maar te overziene warming-up die wordt begeleid door een trainer van adidas.

In het tweede deel van de triathlon doen we een grote yoga groepsles. Er lopen internationale yogaleraren rond ter ondersteuning en begeleiding en wordt er muziek gedraaid door een dj. De grote groepsles duurt redelijk lang, namelijk anderhalf uur. En om de dag extra zen af te sluiten, wordt er een halfuur durende meditatie georganiseerd, uiteraard ook onder begeleiding van grote spirituele namen als [voorbeeld].

Daarna zijn er nog allerlei andere spirituele en actieve workshops te doen als AcroYoga en Flying Therapeuts.

Adidas maakt yogakleding van plastic afval uit de oceaan

Speciale Wanderlust collectie

Wil jij daar graag (gratis) wij zijn? Mooi! Wij mogen namelijk een aantal kaartjes weggeven. Mail naar [email protected] en vertel ons waarom jij er graag bij wilt zijn.

Extra leuk: adidas ontwierp speciaal voor het evenement een collectie die gericht is op yoga, meditatie en hardlopen! Hoe cool? Van die collectie is een kledingsetje samengesteld bestaande uit een onesie (jumpsuit) en bh die je samen met het ticket cadeau krijgt!

 

Check ook onze ultieme meditatie-guide: Wat is meditatie nou precies? (alles wat je wilt weten)

Lees je graag meer over yoga en beweging?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Een yoga, run én meditatie-event in Amsterdam en jij kan erbij zijn!
Sluiten