Tijd voor een feestje: dit zijn dé concious & green ADE-events van dit jaar

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar horen volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. En omdat Amsterdam Dance  Event weer bijna voor de deur staat, delen we de leukste events mét een Bedrock-randje.

Deze concious & green events wil je komende week zeker bezoeken:

ADE Green

Geen deuntjes maar duurzaamheid, schreven we al eens eerder over ADE Green. Dit jaar vindt de 7e editie van ADE Green plaats in het DeLaMar theater in Amsterdam.

De conferentie gaat over duurzaamheid, innovatie en sociale verandering in de muziekindustrie. Bij zijn dus!

Vrijdag 18 oktober van 11.00u tot 18.30u (bekijk hier de details en de timetable van sprekers).

Into The Woods ADE

Twee dagen op rij organiseert de kunstzinnige organisatie Kultace (ook het brein achter het populaire festival Wildeburg) Into The Woods, en wel op het NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Vrijdag én zaterdag wordt het industriële terrein omgetoverd tot een ware speeltuin voor volwassenen.

Lees ook: Antwoord op: moet ik minder feesten?

Van vrolijke discomuziek bij kleine, houten stages tot grote vrolijk verlichte podia. Lekker low key: geen hard gestamp, maar gewoon lekker dansen in de buitenlucht!

Kaartjes zijn helaas uitverkocht, maar houd Ticketswap in de gaten!

The Conscious Club Amsterdam

Wie behoefte heeft aan tijd voor zichzelf (juist voor een weekend vol feestjes en borrels) wil zeker langs gaan bij The Concious club in Amsterdam. Het is niet alleen één van onze favoriete plekken om yogaklassen te volgen, het is deze week tevens een plek waar je zen aan je ADE kan beginnen.

Verwacht muziek (van een heuse slaapcoach én dj) terwijl sound therapist Tracie Storey een geleide meditatie doet met onder andere klankschalen. Hoe? Dat schreven we al eens eerder in dit artikel over sound healing.

Tijdens deze sound meditation hoef je alleen maar te liggen en de gedachten van de dag achter je te laten, om volledig opgeladen te worden voor een hele avond dansen!

Donderdag 17 oktober. De eerste sessie begint om 20.00u en de tweede om 21.30u. Bekijk hier de website en bestel je kaartjes. 

Meditation Pop-up

Vrijdag host Meditation Pop-up een heuse meditatie in het Generator Hostel in Amsterdam-Oost. Van 10.30u tot 11.00u (‘s ochtends!) volg je een fijne meditatie om je ADE fris en fruitig mee te beginnen.

Ook interessant: Voor iedereen die wil beginnen met mediteren: 5 basisinzichten die je kunnen helpen

Een goed begin is het halve werk, dus als je vrij bent en in alle rust wilt beginnen aan een weekend vol inspiratie en deuntjes, start hier dan zéker je ADE.

Bekijk hier informatie en koop je tickets. 

Sam Feldt

Hoe tof: dj (en producer) Sam Feldt lanceert een CO2 neutraal charity concept tijdens ADE dit jaar. De dj lanceert op zaterdag Heartfeldt Neon Jungle, de eerste CO2-neutrale fundraiser-party tijdens ADE ooit. De CO2-voetafdruk van de artiesten, leveranciers en de fans worden gecompenseerd met het geld dat wordt ingezameld met de tickets.

Wegwerpplastic is er niet toegestaan en het decor wordt gebruikt voor re-use en recycling. De opbrengsten gaan naar de Heartfeldt Foundation (die ook beach clean-ups in Miami en Ibiza organiseert), waarmee mensen worden geïnformeerd en geïnspireerd om een milieubewuste levensstijl en duurzame toekomst voor iedereen mogelijk te maken.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 19 oktober van 22.00u tot 05.00u. Bekijk hier de details. 

Must read: De ADE survival guide: zo begin je gezond aan Amsterdam Dance Event

PAK DE FESTIVALPONT Op zaterdag vertrekt er vanaf Amsterdam Centraal Station een speciale festivalpont die pal naast de ingang strand! Deze vaart af en aan van ‘s ochtends tot 02:00 ‘s nachts en is helemaal gratis. Laat je fiets op het station staan als je de festivalpont pakt, want is alleen voor voetgangers. Vaar wel! #itwade #ade19 #ndsm #amsterdamdanceevent

217 Likes, 14 Comments – Into The Woods Festival (@intothewoodsfestival) on Instagram: “PAK DE FESTIVALPONT Op zaterdag vertrekt er vanaf Amsterdam Centraal Station een speciale…”

ADE Hangover 

Ja, je leest het goed: zondag wordt voor iedereen die ook met een kleine (of grote) kater wakker wordt een heuse afterparty georganiseerd. Helemaal gratis. Ook fijn voor als het jou ook niet was gelukt om ADE-kaartjes te scoren (join the club), omdat de meeste feestjes vrijwel direct uitverkochten.

ADE, Into The Woods (van hierboven) én het NSDM-werf regelen dat jij je brakke zondag meer dan goed besteedt: in de buitenlucht met live muziek, DJs, platenmarkt, hottubs, sauna (ja, écht), arcade games en kunstinstallaties. Valt kater mee en zin in een inspirerende talk? Loop dan naar Sexyland (een club op steenworpafstand) voor een heuse artist talk met onder andere Dries Verhoeven over het kunstwerk ‘Happines’! 

Zien we je daar?

ADE Hangover
Zondag 20 oktober 2019
NDSM-werf, Amsterdam
12:00 – 23:00 uur

Plant House – de onofficiële afterplantparty van ADE

Na een goede voorbereiding en een weekend feesten, is ná het weekend goed voor jezelf zorgen minstens zo belangrijk. Op maandag 21 oktober opent Plant House twee dagen haar deuren. Wat kan je verwachten?

Dompel je onder in de wereld van planten. De gezonde lucht compenseert misschien een beetje voor de uitschieters van afgelopen weekend. Leuk is het in elk geval zeker: je kan liggen op een plantenhemelbed waar je de planten aanraakt voor muziek!

Bekijk hier het Facebook-evenement voor meer informatie. 

Have a nice ADE!

Meer over festivals?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Tijd voor een feestje: dit zijn dé concious & green ADE-events van dit jaar
Sluiten