Monique van den Boomen
Monique van den Boomen Body 16 apr 2016

7 wellness & detox retreats waar je compleet kunt ontspannen

Wat is er fijner dan bezig zijn met je gezondheid terwijl je kunt genieten in een heerlijke spa? BEDROCK heeft een lijst voor je samengesteld met de heerlijkste wellness & detox retreats in Europa om bij weg te dromen.

Grand Resort Bad Ragaz: Bad Ragaz, Zwitserland

Van de buitenkant ziet dit resort eruit als een prachtig kasteel, afkomstig uit een sprookjesboek. Binnen kun je je helemaal focussen op je gezondheid. De specialisten stellen een persoonlijk welnessprogramma voor je samen, afgestemd op jouw behoeften. Je kunt er heerlijk ontspannen in zwembaden, stoombaden en sauna’s.

SHA Wellness Clinic: Alicante, Spanje

Je verblijf is er op gericht om het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel te herstellen. Dit doe je door gezond eten, veel water, rusten en sporten. Terwijl je lichaam zich herstelt, kun je genieten van het prachtige uitzicht van de Spaanse Costa Blanca.

De beste ‘wellness podcasts’ over slaap, voeding en meer

Relais Borgo Santo Pietro: Toscane, Italië

Deze spa bevindt zich in een landhuis omringd door een grote tuin. Het resort is gespecialiseerd in holistische behandelingen met organische ingrediënten, inclusief Ayurveda therapie. Je kijkt uit op het prachtige landschap van Toscane.

Lanserhof Lans: Lans, Oostenrijk

Volgens de oprichtster komen ziekten voort uit een verstoord spijsverteringsstelsel. In dit resort in de bossen in Oostenrijk is het welnessprogramma er op gericht om dit evenwicht weer terug te brengen. Detoxen staat er dan ook centraal. Je kunt tussendoor ontspannen in de spa met zoutscrubs en heerlijke massages.

Lanserhof Tegernsee: Tegernsee, Duitsland

Naast het resort van Lanserhof in Lans, is er ook een resort in Tegernsee. Je kunt ontspannen en focussen op je gezondheid in de prachtige natuur in Tegernsee.

De 5 fijnste (camping) slaapplekken in de Nederlandse natuur

ION Luxury Adventure Hotel: Selfoss, IJsland

De spa in dit hotel geeft je een mooi uitzicht over de lavavelden. Je kunt je begeven in de frisse IJslandse buitenlucht en een duik nemen in het zwembad, of genieten van het adembenemende uitzicht vanuit de warme sauna.

Kinsterna Hotel: Monemvasia, Peloponnesos, Griekenland

Een bezoek aan dit landhuis geeft je het idee dat je terug in de tijd bent gestapt. Het resort bevindt zich op een landgoed van 18 hectare en je hebt er het beste uitzicht. Begeef je in de hamman, probeer een van de behandelingen of waag je aan een activiteit als wandelen of fietsen.

Wildkamperen in Europa: in deze landen kamper je helemaal gratis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
7 wellness & detox retreats waar je compleet kunt ontspannen
Sluiten