4 x handige telefoon-tips voor op vakantie

De zomermaanden zijn aangebroken en we genieten volop van de zon, terrasjes en vakanties! Heerlijk. Als je op reis gaat neem je altijd je mobiele telefoon mee, maar weet je eigenlijk wat 'ie allemaal precies kan? Het is fijn om van tevoren goed voorbereid te zijn zodat je zorgeloos op reis kan en het maximale uit je trouwe mobiele vriend kunt halen.

Hieronder vind je een paar handige how to-video’s voor Android-telefoon gebruikers. Fijne vakantie!

Een menu via je telefoon vertalen

Je wil graag een pasta in Italië bestellen, waar geen vlees in zit, maar kunt de kaart totaal niet ontcijferen. No worries, je kunt namelijk met je telefoon heel makkelijk een menukaart vertalen. En dan hoef je niet de woorden over te typen, maar kun je er gewoon een foto van maken. Simpel toch? Bekijk hieronder hoe het precies moet.

Foto’s nemen tijdens het filmen

Soms wil je een bijzonder moment filmen zodat je het kunt delen met vrienden en familie. Maar omdat je het als filmpje opneemt, heb je er daarna geen foto’s van. Toch best jammer als je dat ene bijzondere moment niet in je foto-album kunt opnemen. Maar daar is dus een simpele oplossing voor. Je kunt op je Android-telefoon tijdens het filmen namelijk ook foto’s nemen. Easy peasy. Dus, filmen (en fotograferen) maar!

Offline navigatie

Soms is de weg kwijtraken op vakantie helemaal niet zo erg. Vooral als je in een leuk stadje loopt en daardoor nieuwe plekjes ontdekt. Maar soms is de weg kwijtraken op vakantie enorm vervelend. Vooral als je op zoek bent naar een strandje, het 30+ graden is en je geen airco in je auto hebt. Je pakt je telefoon bij, opent maps, en BAM. Je hebt hier natuurlijk geen internet. En nu? Nu is het moment om dat probleem voor te zijn. Je kunt namelijk kaarten downloaden op je telefoon, waardoor je offline kunt navigeren. Opgelost!

Altijd het laatste weer weten

Vol goede moed de deur uitlopen en plons, het regent en je sandalen zijn nu doorweekt. Je kunt heel simpel het laatste weerbericht op je Home-scherm zetten. Dan zie je het weerbericht elke keer als je je telefoon erbij pakt. Bekijk hieronder hoe je dat doet.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
4 x handige telefoon-tips voor op vakantie
Sluiten