Colofon - Bedrock

Colofon

Editors

Nina Pierson

Nina Pierson

Nina is hoofdredacteur van BEDROCK. Daarnaast is ze mede-eigenaar van saladebar SLA, was hoofdredacteur van het culturele independent magazine PUPMAG. en is nu moeder van een prachtige dochter. Ondanks haar regelmatige meditatie & yogalessen heeft ze nog steeds niet de oplossing gevonden voor het continu iets te moeten van zichzelf. Fotocredit: Anne Timmer & Fabienne Jansen

Josephine Kay

Josephine Kay

Josephine is Head of Content van BEDROCK. Ze is Brits-Nederlands en uit zich het liefst via woord en geschrift in beide talen. Ze heeft als online editor gewerkt voor Vogue en Glamour en was tot voor kort lifestyle editor voor KLM’s Holland Herald. Ze is op een never ending zoektocht naar innerlijke rust, geluk, liefde en balans (bier en bitterballen vs. groene sapjes en powerballs).

Sanne de Wild

Sanne de Wild

Sanne is Art Director van BEDROCK. Hiernaast heeft ze haar ontwerpstudio The Phoney Club, waarmee ze concepten ontwikkelt voor alles wat met lifestyle te maken heeft. Onder het motto 'Reinventing Reality' zijn haar mogelijkheden oneindig. Met emoties diep als de zee doet alles vol overgave; werk, liefde, èn uitgaan. Keepin’ it balanced!

Joanne Wienen

Joanne Wienen

Joanne Wienen is freelance redacteur voor BEDROCK, Glamour en andere opdrachtgevers. Ze is regelmatig de dupe van haar eigen extreme grillen, waardoor koffie opeens in de ban moet of ze alleen nog maar tweedehandskleding mag kopen. Doordat ze deze uitdagingen nooit heel lang volhoudt, blijft ze eeuwig op zoek naar het geheim van een gezond en gebalanceerd leven. Houdt niet van koken, wel van kokos.

Lisanne de Vaan

Lisanne de Vaan

Lisanne is junior redacteur bij BEDROCK. Ze liep o.a. stage bij Nationale Opera & Ballet, studeerde een tijdje in Zweden en heeft vorig jaar haar master persuasieve communicatie aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Ze schrijft over alles wat met een bewuste levensstijl te maken heeft; al is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan. Mediteren is nog niet haar ding.

Tom Hofland

Tom Hofland

Tom is freelance redacteur bij Bedrock, schrijver bij Uitgeverij Querido en maakt televisie- en radioprogramma's voor de VPRO. Nuchter en ongelovig is hij toch gefascineerd door onze relatie met het mystieke; het ongrijpbare. Zo maakte hij in 2015 een webserie voor de VPRO over Nederlandse mythen en sagen. Tom werkt mee aan Het leven, een gebruiksaanwijzing (VPRO/Solaparola) een radioprogramma en podcast over de grote levensvragen als 'Hoe een goed mens te zijn?' Overigens is hij net als iedereen bang in het donker.

Contributors

Tanja Terstappen

Tanja Terstappen

Tanja is freelance redacteur en content manager. Na zes jaar vaste dienst, o.a. als online editor bij Glamour, lonkte de vrijheid. Doen waar je energie van krijgt, wat goed voelt en daar bijblijven. Geïnspireerd door spiritual teachers als Jeff Foster en Bentinho Massaro lukt dat aardig. Al blijkt het een eeuwige - maar o zo interessante - zoektocht voor een hardnekkige sucker for love, roker en workaholic.

Remko Kuipers

Remko Kuipers

Remko Kuipers is gezondheidscoach, arts in opleiding tot cardioloog en onderzoeker. Na bijna tien jaar onderzoek promoveerde hij in 2012 in de evolutionaire geneeskunde op het onderwerp voeding. Door zijn uitgebreide vooropleiding en zijn langdurige onderzoeksproject is hij als geen ander op de hoogte van de wetenschappelijke waarheden en mythes die er bestaan rondom voeding.

Cato van Ee

Cato van Ee

Cato is al ruim 8 jaar model en altijd on-the-go voor haar werk over de hele wereld. De bijzondere locaties en verschillende culturen inspireren haar, maar het liefste spendeert ze tijd met haar vriend, vrienden en familie in Amsterdam. Reis met haar mee in haar zoektocht naar rust en balans in een chaotisch leven. Heeft verder een voorliefde voor New York, yoga en is lichtelijk verslaafd aan Kolonisten van Katan.

Lian van Doorn

Lian van Doorn

Vanuit haar eigen tekstbureau klimt Lian in de pen om te schrijven over gezondheid in de breedste zin van het woord. Voor verschillende opdrachtgevers interviewt ze (ervarings-)deskundigen, schrijft ze dagelijks medisch nieuws of corrigeert ze teksten. Als ze niet aan het werk is, gaat ze graag op pad met haar camera, kan ze uren rondbrengen in een (stoffige) boekenwinkel en eet ze het liefst bij drie lunchtentjes tegelijk.

W Green

W Green

W.Green is een Creative Communications & Branding Agency, gespecialiseerd in duurzame mode en lifestyle merken. In 2010 opgericht door Willa Stoutenbeek, met het idee een duurzame bijdrage te leveren aan de mode en lifestyle industrie. Aan de hand van strategie, marketing, PR en brand goals bedenkt W.Green op een oplossingsgerichte manier duurzame concepten.

Viktoria Susovits

Viktoria Susovits

Viktoria Susovits studeerde filosofie en is verbonden aan The School of Life in Amsterdam. Sinds 2009 werkt ze ook als mindfulness trainer in haar bedrijf MindRevolutions. Al op jonge leeftijd interesseerde ze zich voor yoga, meditatie en andere vormen van zelfontwikkeling. Ze volgde verschillende meditatie-retreats in binnen- en buitenland (Zweden, Thailand, India).

Quin Kempees

Quin Kempees

Quin werkt naast haar vaste baan in de jeugdzorg als vrijetijdsdichter en illustrator. Haar versjes, die ze vrijwel dagelijks publiceert, kun je sinds 2014 op haar blog lezen. Haar herkenbare, korte en vaak veelzeggende versjes gaan over het leven, de liefde en alles wat zich daarin afspeelt. In 2015 dichtte en stempelde Quin persoonlijke versjes tijdens de 46e editie van Poetry International Rotterdam.

Rolien Sandelowsky

Rolien Sandelowsky

Rolien studeerde cultuurfilosofie en ging naar verschillende kunstacademies. Ze heeft een harde bulderlach en je vindt haar in de yogaschool, op de fiets door Amsterdam met witte oortjes in haar oren, of ergens boven een fles bier/glas wijn/kop thee, met een schrift zonder lijntjes in een willekeurige kroeg. Reist graag, leest veel, praat tegen onbekenden en deelt de conclusies van al die lessen met liefde met jou.

Sophie Borghouts

Sophie Borghouts

Sophie is voedingsdeskundige en pedagoog. Ze heeft de afgelopen jaren gewerkt als de managing editor en rechterhand van Rens Kroes. Nu slaat ze haar vleugels uit en schrijft ze voor Bedrock over alles wat met voeding, gezondheid en kinderen te maken heeft.

Bregtje Knaap

Bregtje Knaap

Anderhalf jaar geleden, op haar 38ste, gleed Bregtje (nu bijna 40 ) langzaam in een ernstige depressie. Het kwam tot opname in een psychiatrische kliniek. Na 8 maanden out of order, pakt Breg nu haar leven weer op. In haar hersteltraject werkt ze aan een documentaire waarin ze haar verhaal – en dat van haar familie, die geteisterd wordt door depressies – wil vertellen. Op Bedrock deelt ze alvast haar ervaringen en gedachten.

Manon Sikkel

Manon Sikkel

Manon Sikkel is psycholoog, journalist en (kinderboeken)schrijver. Ze studeerde af als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam en aan de London School of Economics. Tegenwoordig combineert ze een studie neuroscience aan Harvard met het schrijven van kinderboeken. Ze publiceert regelmatig in Psychologie Magazine, Quest Psychologie en het Parool. Ze woont met haar man en vier kinderen afwisselend in Amsterdam en in een boerderij in het oosten van het land.

Leroy van den Berg

Leroy van den Berg

Leroy is editor voor Manners.nl - de grootste herensite van Nederland. Eet gezond, behalve in het weekend, donderdag en om de twee weken op woensdag. Trotseert dagelijks uitdagingen, zoals een leeg fietsrek vinden in de hoofdstad. Huilde bij The Notebook, heeft een kitler die 26 uur per dag slaapt, is geen fan van tomatensaus en religie. Gelooft wel in liefde als de oplossing voor alle sores.

Cinetree

Cinetree

Vergeet binge-watchen op Netflix, films downloaden of second-screenen. Cinetree gelooft dat het uitmaakt wat je kijkt. Net zo goed als dat het een verschil maakt wat je eet of naar wie je luistert. Kijk gezond! Op Cinetree.nl krijg je alleen het beste van het beste. Voor €5 per maand kiest Cinetree samen met verschillende filmmakers en verhalenvertellers elke week twee nieuwe must see films of documentaires voor je uit, die je een maand lang kunt kijken.

Peter Pannekoek

Peter Pannekoek

Peter is al jaren lid van de Comedytrain en sloot afgelopen twee jaar elke week De Wereld Draait Door af. Hij stond in het voorprogramma van Theo Maassen, schreef voor Dit Was Het Nieuws en Koefnoen en staat momenteel in het theater met zijn voorstelling ‘Zacht van binnen’.

Ronne Theunis

Ronne Theunis

Ronne Theunis is freelance tekstschrijver, copywriter en journalist en schrijft voor Bedrock over work-life balance, ouderschap en kinderen. Na jarenlang als recruiter op de Zuidas te hebben gewerkt besloot ze haar hart te volgen en zich volledig te richten op schrijven. Ze woont in Amsterdam en is moeder van drie dochters. Houdt van zaterdagochtend en full circle moments en gelooft in groots en meeslepend leven in het klein.

Johan Stevens

Johan Stevens

Johan Stevens is cabaretier en leidt inspiratiesessies. Zijn werk gaat over de psyche en het overwinnen van onzekerheid en (acquisitie)angst.