Quote 27-10-2016 - Bedrock
97% of your problems are in your mind. So are the remaining 3%. Future is only imagination, past is only memory. Bow to all that comes, and bless all that leaves. Meet the world, moment by moment.
Jeff Foster

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

brein

Zo neemt jouw brein jou in de maling (omdat ‘ie veel slimmer is dan jij bent)

mate van compassie

Hoe is het gesteld met jouw mate van compassie? Doe de check

spiritueel centrum

Waarom Amsterdam in 2025 (weer) het spiritueel centrum van de wereld gaat worden

soorten depressies

Er zijn 6 soorten depressies (en die zijn ├ęcht allemaal anders)

ogen aflezen

Hoe je aan de ogen kunt aflezen of iemand de waarheid spreekt

Weg met ‘in balans zijn’: waarom meer onrust in je leven zo slecht nog niet is

Leven met minder spullen maakt gelukkiger (een psycholoog legt uit)