Cinetree’s Hanna Verboom raadt de Muziek Documentaire '20 feet from Stardom' aan - Bedrock
#psychology - Cinetree

Cinetree’s Hanna Verboom raadt de Muziek Documentaire ’20 feet from Stardom’ aan

Deze film brengt een hele mooie boodschap met zich mee

20 feet from stardom

“Leg je karaoke-set maar vast klaar en geniet. Een film vol muziek, vol mooie verhalen over iconische optredens en geweldige artiesten. Vol passie! In 20 Feet from Stardom volgen we de achtergrondzangeressen van grote artiesten als Michael Jackson, Stevie Wonder, de Rolling Stones… Noemt u maar!”

“Deze vrouwen zijn fantastisch. Echte Soulsisters die kunnen zingen als een malle, vaak nog beter dan degene die voor op het podium staat. Dat zij er juist voor kiezen om op de achtergrond te blijven en de main performance te ondersteunen, omdat dit soort grote artiesten zo afhankelijk zijn van hun team en hun achtergrond zangeressen, brengt voor mij een hele mooie boodschap met zich mee. Zeker in deze tijd waarin je het gevoel hebt dat je in de spotlights moet staan, gezien moet worden, en dan pas iets bent.”

CT Trailer 20 Feet from Stardom from Cinetree on Vimeo.

’20 feet from Stardom’ is tegen een kleine betaling in het Cinetree archief te bekijken.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Cinetree

Vergeet binge-watchen op Netflix, films downloaden of second-screenen. Cinetree gelooft dat het uitmaakt wat je kijkt. Net zo goed als dat het een verschil maakt wat je eet of naar wie je luistert. Kijk gezond! Op Cinetree.nl krijg je alleen het beste van het beste. Voor €5 per maand kiest Cinetree samen met verschillende filmmakers en verhalenvertellers elke week twee nieuwe must see films of documentaires voor je uit, die je een maand lang kunt kijken.

Meer Bedrock

Kijktip: de Prijsvechter (over massaconsumptie en goedkooplust)

What the Health

Kijktip: What the Health (zo corrupt zijn de overheid en farmaceutische bedrijven)

Gespot door de redactie: unieke denim jasjes en een festival met als thema werk

Weekend kijktip! Cinetree’s curator Nalden raadt ‘Rouille et d’os’ aan

Gespot door de redactie: een healthy brunch en een magische running experience

Smak, slik, slurp. Hoe eet- en drinkgeluiden mensen ziek van woede maken

Carice van Houten

Tip voor het weekend! Carice van Houten deelt haar lievelingsfilm