Gespot door de redactie: 100% natuurlijke parfum, nieuwe yogaschool en winkel met eerlijke merken - Bedrock
#sustainability - Josephine Kay

Gespot door de redactie: 100% natuurlijke parfum, nieuwe yogaschool en winkel met eerlijke merken

Bedrock Approved #1: winkels, producten en to do's getipt door de redactie

Verse A Good Store

Elke week selecteert de Bedrock-redactie de mooiste nieuwe locaties, meest bijzondere winkels, interessantste to do’s en fijnste producten. Allemaal Bedrock Approved. Deze week onder andere een nieuwe yogaschool en café, tampons zonder chemicaliën en 100% natuurlijke parfums.

yogafest-cafeursula-jernberg
Ursula Jernberg

Yogafest

In het Westerpark in Amsterdam is Yogafest in een monumentaal pand geopend; een yogastudio met café voor heerlijk gezonde gerechten. Je kunt hier ’s ochtends terecht voor een Yin-lesje gevolgd door overnight oats die zó lekker zijn dat je hier elke ochtend wil ontbijten. Last van je rug? Je kunt er ook een heerlijke massage boeken. Daarna kun je plaatsnemen aan de lange tafel om te werken of om gewoon een tijdschrift te lezen. Een oase van rust in de stad. www.yogafeststudio.com

abel_parfum
Abel Organics

Abel parfum

Een parfum die 100% natuurlijk is en ook nog eens lekker ruikt: Impossible? Het geurenhuis Abel, opgezet door Frances en Dave Shoemack, bewijst het tegendeel. Ze lanceren in oktober vijf nieuwe geuren onder de collectienaam Vita Odor. Iedere geur bestaat volledig uit natuurlijke producten die, waar mogelijk, biologisch gecertificeerd zijn. Lekker voor je huid én goed voor de wereld.
www.abelodor.com

whitehelmets
Netflix

The White Helmets

Een nieuwe minidocumentaire van Netflix over de helden die gebombardeerde gebouwen in gaan op zoek naar overlevenden. Een aangrijpende kijk achter de schermen van een verscheurd land, waar dagelijks onschuldige mensen overlijden door de oorlog. www.netflix.com

cat-cocoon-3_chic-launches

The cat cocoon

Voor alle kattenliefhebbers: een grappig cadeautje voor je harige vierpoter. Het bedje is gemaakt van niet geverfde natuurlijke schapenwol, met een Merino-wollen voering. Je kunt uit verschillende kleuren kiezen, als licht- en donkergrijs, beige en bruin.
www.etsy.com

verse
Verse A Good Store

Verse: A Good Store

Yes! Weer een fijne nieuwe winkel in de binnenstad van Amsterdam die alleen maar eerlijke producten verkoopt. Verse A Good Store is echt net open en we hebben nu al een wishlist waar je u tegen zegt. Ze verkopen merken als Crisp Sheets voor heerlijk zachte beddengoed, AromaWorks voor lekkere geurkaarsen en Marlous van der Toorn sieraden. Maakt shoppen toch net iets leuker, als je items koopt die eerlijk en duurzaam zijn geproduceerd.
www.versegoodstore.com

9yoni
Yoni

Yoni tampons

We schreven er al eerder over: weet jij eigenlijk wat je in je vagina stopt? Eigenlijk best kwalijk dat veel vrouwen nog steeds gedachteloos met hun lichaam omgaan. Daarom werd Yoni opgezet: een natuurlijk tamponlijn gemaakt van biologisch katoen. Geen plastic, geen parfum of andere gekke dingen. Ze zijn beschermend en biologisch afbreekbaar. Hun slogan luidt dan ook: What’s in the box is on the box.
Yoni.care

Meer lezen

Documentaire-tip: Hoe ons ego ons handelen beheerst.

Niets meer missen van Bedrock?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date. Of schrijf je in voor de Bedrock-nieuwsbrief.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

duurzaam design

Gespot door de redactie: accessoires met een duurzaam design en een nieuw melkproduct

Bohemian festival

Gespot door de redactie: een Bohemian festival en een nieuw concept tegen stress

Gespot door de redactie: eerlijke sieraden en muziekles voor vluchtelingen

Gespot door de redactie: staand werken op een balansbord en zelf beautyproducten maken

luxe zonnebed

Gespot door de redactie: een luxe zonnebed en een tentoonstelling over gezond leven

hapklare maaltijden

Gespot door de redactie: hapklare maaltijden en een multidisciplinair festival

zomers festival

Gespot door de redactie: een zomers festival en een avond over vriendschap