Nurullah Gerdan (26) verbindt mensen om een circulaire economie te bewerkstelligen - Bedrock
#video

Nurullah Gerdan (26) verbindt mensen om een circulaire economie te bewerkstelligen

Jonge ondernemers die de wereld een beetje mooier willen maken

Samen met OneWorld presenteren we de meest duurzame jonge ondernemers van Nederland. We maakten tien portretten van inspirerende deelnemers aan de Duurzame Jonge 100 van 2016. In deze videoserie vertellen ondernemers, inspirators en duurzame koplopers je in één minuut hoe duurzaam ze leven én hoe jij dat ook kan doen. Aflevering 9: Nurullah Gerdan (26), Strategisch adviseur Duurzame Ontwikkeling.

Vanuit zijn rol bij de gemeente Haarlemmermeer legt Nurullah de verbindingen tussen overheid, bedrijfsleven en kennisinstituten als het gaat om de circulaire economie. Veel mensen concentreren zich in de dagelijkse praktijk slechts op een van deze onderdelen, terwijl hij werkt aan de verbindingen hiertussen om de weg naar de circulaire economie te versnellen. Zijn doel is om mensen te verbinden en bewust te maken van de inspanningen die nodig zijn voor de transitie naar een circulaire samenleving.

Over de duurzame jonge 100

Elk jaar selecteert een jury de meest inspirerende, jonge, duurzame koplopers van Nederland, ter inspiratie voor een nieuwe generatie. De lijst bestaat uit honderd ondernemers, studenten en inspirators die een positieve impact hebben.

Niets meer missen van Bedrock?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date. Of schrijf je in voor de Bedrock-nieuwsbrief.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

manifest

Jonge politici (van links tot rechts) tekenen manifest voor duurzaamheid

Duurzaam boodschappen doen? Dat doe je bij deze supermarkten

Een designhuis volledig gemaakt van sloopafval: help je mee?

Gespot door de redactie: unieke denim jasjes en een festival met als thema werk

Grote ambities bij de Voedseltop: Nederland moet koploper zijn in veilige, gezonde en duurzame voeding

Gespot door de redactie: een stadstuinwinkel en dansen op muziek van Bach

De overheid moet meer aandacht aan gezonde voeding besteden (Minister van Voedsel een idee?)