Holly Syrett (29) wil bijdragen aan vernieuwing en verduurzaming in de modewereld – Bedrock
#video

Holly Syrett (29) wil bijdragen aan vernieuwing en verduurzaming in de modewereld

Jonge ondernemers die de wereld een beetje mooier willen maken

Samen met OneWorld presenteren we de meest duurzame jonge ondernemers van Nederland. We maakten tien portretten van inspirerende deelnemers aan de Duurzame Jonge 100 van 2016. In deze videoserie vertellen ondernemers, inspirators en duurzame koplopers je in één minuut hoe duurzaam ze leven én hoe jij dat ook kan doen. Aflevering 8: Holly Syrett (29), Projectleider Modebelofte en eigenaar GW Agency.

Holly zette GW (Gone Wrong) Agency op om projecten te realiseren die over de breedte van de modeketen bijdragen aan vernieuwing en verduurzaming. Met Modebelofte (een expositie tijdens de Dutch Design Week) laat ze zien wat de toekomst van mode kan zijn. Haar doel is om bij te dragen aan een duurzamer en nieuw systeem voor de mode-industrie. Daarnaast is ze met Natalie de Koning bezig om Pulp Fabrics te realiseren – een platform voor restmaterialen en recycled materialen.

Over de duurzame jonge 100 Elk jaar selecteert een jury de meest inspirerende, jonge, duurzame koplopers van Nederland, ter inspiratie voor een nieuwe generatie. De lijst bestaat uit honderd ondernemers, studenten en inspirators die een positieve impact hebben.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

In Parijs barst het binnenkort van de urban gardens

Ondernemer Anne-Marie Rakhorst over duurzaam ondernemen en de 17 doelen die je deelt-campagne

Gespot door de redactie: eerlijke chocolade, meditatie en yogaworkshops én een Flexitarisch restaurant

Is dit de oplossing? Verticale miniboerderijen in supermarkten en restaurants

7 kamerplanten die de lucht zuiveren en weinig verzorging nodig hebben

Een handige gids voor duurzame groene keuken- en on the go-producten

Next level uitgaan: feesten met een hoger doel