Holly Syrett (29) wil bijdragen aan vernieuwing en verduurzaming in de modewereld – Bedrock
#video

Holly Syrett (29) wil bijdragen aan vernieuwing en verduurzaming in de modewereld

Jonge ondernemers die de wereld een beetje mooier willen maken

Samen met OneWorld presenteren we de meest duurzame jonge ondernemers van Nederland. We maakten tien portretten van inspirerende deelnemers aan de Duurzame Jonge 100 van 2016. In deze videoserie vertellen ondernemers, inspirators en duurzame koplopers je in één minuut hoe duurzaam ze leven én hoe jij dat ook kan doen. Aflevering 8: Holly Syrett (29), Projectleider Modebelofte en eigenaar GW Agency.

Holly zette GW (Gone Wrong) Agency op om projecten te realiseren die over de breedte van de modeketen bijdragen aan vernieuwing en verduurzaming. Met Modebelofte (een expositie tijdens de Dutch Design Week) laat ze zien wat de toekomst van mode kan zijn. Haar doel is om bij te dragen aan een duurzamer en nieuw systeem voor de mode-industrie. Daarnaast is ze met Natalie de Koning bezig om Pulp Fabrics te realiseren – een platform voor restmaterialen en recycled materialen.

Over de duurzame jonge 100 Elk jaar selecteert een jury de meest inspirerende, jonge, duurzame koplopers van Nederland, ter inspiratie voor een nieuwe generatie. De lijst bestaat uit honderd ondernemers, studenten en inspirators die een positieve impact hebben.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

Duurzame sportkleding om jouw goede voornemens te laten slagen, zonder schuldgevoel

De VN heeft 2017 omgedoopt tot het internationale jaar van duurzaam toerisme

Een vakantie in het verschiet? Binnenkort kun je zien hoe duurzaam (of niet) jouw reis is

Waarom ik 40 dagen niks meer eet dat met dieren te maken heeft

Gespot door de redactie: een healthy brunch en een magische running experience

Floris en Ivar zijn als ‘Sailors for Sustainability’ op een duurzame wereldreis

Dit is de impact die wij op de natuur hebben (in 10 minuten uitgebeeld)