Vatan Hüzeir (29) wil een samenleving helpen creëren die in elk opzicht duurzaam is - Bedrock
#video - Josephine Kay

Vatan Hüzeir (29) wil een samenleving helpen creëren die in elk opzicht duurzaam is

Als we duurzame keuzes maken, kunnen we de wereld een stukje mooier maken

Samen met OneWorld presenteren we de meest duurzame jonge ondernemers van Nederland. We maakten tien portretten van inspirerende deelnemers aan de Duurzame Jonge 100 van 2016. In deze videoserie vertellen ondernemers, inspirators en duurzame koplopers je in één minuut hoe duurzaam ze leven én hoe jij dat ook kan doen. Aflevering 5: Vatan Hüzeir (29), Oprichter en Directeur Changerism.

Changerism is een interdisciplinaire denk- en doetank in duurzaamheid. Samen met slimme, gedreven en inspirerende mensen verwezenlijken ze innovatieve duurzaamheidsprojecten. Ze hebben al gave projecten uitgevoerd en starten binnenkort in het kader van de energietransitie een onderzoek- en adviesproject omtrent risicovolle investeringen in verschillende landen. Zijn doel is om een samenleving te helpen creëren die in elk opzicht duurzaam is.

Over de duurzame jonge 100

Elk jaar selecteert een jury de meest inspirerende, jonge, duurzame koplopers van Nederland, ter inspiratie voor een nieuwe generatie. De lijst bestaat uit honderd ondernemers, studenten en inspirators die een positieve impact hebben.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

Dit energieneutrale huis van 130 vierkante meter bouw je in slechts vier dagen

positieve wereld feitjes

Vier positieve wereld feitjes om de week fijn te beginnen

De vier mooiste en groenste plekken van Kaapstad en omstreken

manifest

Jonge politici (van links tot rechts) tekenen manifest voor duurzaamheid

Gespot door de redactie: prachtige tapijten en vegan verzorgingsproducten

duurzaam h&m

H&M goes duurzaam en gebruikt in de nieuwe Conscious-collectie afval uit zee

Duurzaam boodschappen doen? Dat doe je bij deze supermarkten