Hoe je door te dansen leert loslaten - Bedrock
#video

Hoe je door te dansen leert loslaten

Door middel van dans kun je iets kwijt wat niet in woorden is uit te drukken

Danseres Revé Terborg geeft les bij De Bewustzijn School in Amsterdam en vindt dat je pas écht loskomt van je lichaam als je je overgeeft aan muziek en dans. Voor Bedrock laat ze in zes tutorials zien hoe je met dans en muziek je eigen kracht en energie kunt vinden én voelen. Haar zesde – en laatste – film uit deze serie heet: ‘To let go’.

Door het accepteren en laten gaan van veroordelingen vertelt Revé hoe ze helemaal in het moment – in de zone – kan schhieten.

De lessen die Reve geeft, zijn voor iedereen. Door middel van dans kun je iets kwijt wat niet in woorden is uit te drukken. Het is een hele mooie manier om lichaam, geest en ziel met elkaar te verbinden. De muziek helpt je contact te maken met je eigen energie en vanuit dat punt verbindt het je met anderen. Door samen te dansen neem je elkaar mee in een opwaartse energie.

Over Revé

Revé Terborg volgde de Jazz-Musical-dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en toerde de wereld over met verschillende moderne theaterdansproducties. Tegenwoordig danst en choreografeert ze voor verschillende dansproducties. Daarnaast geeft ze les in ‘The Energy Movement’ bij De Bewustzijn School.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

Bewust daten: hoe doe je dat?

Chinese filosofen

Geheimen van twee Chinese filosofen voor een beter leven

Accepteren

Accepteren dat dingen gewoon zo zijn of achter alles een verklaring zoeken?

Loslaten kun je leren (een psycholoog legt uit hoe)

Zo verbreek je een ongezonde vriendschap

Zo laat je in twee stappen pijnlijke gevoelens uit het verleden los

7 manieren om alles uit jezelf te halen