Een dansoefening zodat je leert vrijer bewegen - Bedrock
#video

Een dansoefening zodat je leert vrijer bewegen

Maak je huid los van je spieren

Danseres Revé Terborg geeft les bij De Bewustzijn School in Amsterdam en vindt dat je pas écht loskomt van je lichaam als je je overgeeft aan muziek en dans. Voor Bedrock laat ze in zes tutorials zien hoe je met dans en muziek je eigen kracht en energie kunt vinden én voelen. Haar vijfde tutorial heet: Undo your skin from your muscles.

Revé: “Door te visualiseren dat je je losmaakt van je huid worden je bewegingen steeds vrijer. Als dat lukt, voel je hoeveel verschillende lichaamsdelen je tegelijkertijd en afzonderlijk van elkaar kunt laten bewegen.”

Over Reve

Revé Terborg volgde de Jazz-Musical-dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en toerde de wereld over met verschillende moderne theaterdansproducties. Tegenwoordig danst en choreografeert ze voor verschillende dansproducties. Daarnaast geeft ze les in ‘The Energy Movement’ bij De Bewustzijn School.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

hoeveel stappen

Hoeveel stappen we per dag moeten zetten volgens wetenschappers

Een sportieve inspiratie-boost: mocht je nog op zoek zijn naar een sport voor 2017

Waarom het goed is (in deze tijd van het jaar) om dankbaar te zijn én hoe je dit doet

Misvattingen over de kunst van het leren (en hoe het wél moet)

Last van je rug? Zo krijg je een gezonde, pijnloze rug met deze 3 simpele oefeningen

De sportbeha: handig of overschat?

Waarom te hard sporten slecht is voor je lichaam