Een heerlijk recept voor rozemarijn-knoflookolie – Bedrock
#nutrition - SLA

Een heerlijk recept voor rozemarijn-knoflookolie

Lekker om groenten en kip in de oven te garen

SLA deelt een aantal van de populaire recepten uit hun kookboek met BEDROCK. Groen, makkelijk, gezond en bovenal super lekker. Deze week delen we een recept voor een rozemarijn-knoflookolie. De olie is heerlijk om groenten en kip in de oven te garen.

Ingrediënten

  • 500 ml olijfolie
  • 500 ml zonnebloemolie
  • 5 takjes verse rozemarijn
  • 5 teentjes knoflook

Schenk de olijfolie en de zonnebloemolie in een hoge kan of pot. Pluk de blaadjes van de rozemarijn en spoel en droog deze even goed af. Pel de knoflook en plet de teentjes met de platte kant van je mes. Snijd de knoflook vervolgens in stukjes. Doe de rozemarijn en de knoflook bij de olie. Maal met de staafmixer de knoflook en de rozemarijn in 30 seconden helemaal fijn in de olie.

Recept uit het kookboek van SLA, geschreven door Ida de Haart.

SLA-Cover-Tumb

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

Nederland en Zweden slaan de handen ineen en verwijderen zelfklevende etiketten op voeding

Steeds meer restaurants richten zich op groenten (én wild)

Gespot door de redactie: hulpmiddelen om je goede voornemens écht vol te houden

Alcoholvrije cocktails voor tijdens de feestdagen

Wat wij kunnen leren van de gezonde keuzes van topchef Donal Skehan

Nieuwe favoriet: kookprogramma van Sanne Vogel met eten dat goed is voor jezelf én voor de wereld

Gespot door de redactie: een (echte) beginners meditatie-gids en een interessante The School of Life-lezing