Binnen no time weer sportief? Dit zijn de beste fitness apps die je daar bij helpen - Bedrock
#sport - Monique van den Boomen

Binnen no time weer sportief? Dit zijn de beste fitness apps die je daar bij helpen

Je personal trainer altijd bij de hand

Je telefoon gebruiken als hulpmiddel om fitter te worden. Je eigen personal trainer in je zak, ideaal! Hieronder vind je een selectie van de beste apps die je motiveren en inzicht geven in je vooruitgang.

Runkeeper

Met Runkeeper kun je je tempo bijhouden, je afstand meten en je gewichtsverlies bijhouden. Of het nu gaat om een hardloopsessie, een fietstocht of een andere work-out. De app helpt je om je trainingsdoelen te verbeteren. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Spotify

Onderdeel van de Spotify-app is Spotify Running. Hiermee kun je naar muziek luisteren die op jouw tempo is afgestemd. De app meet je tempo en zoekt zo naar muziek die hiermee matcht. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Nike+ Training Club

Met deze app van Nike heb jij je eigen personal trainer altijd bij de hand. Je hebt de keuze uit 100 verschillende work-outs die zijn samengesteld door Nike Master Trainers. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

je telefoon als hulpmiddel

Moves

Moves houdt gedurende de dag automatisch de hoeveelheid beweging die je krijgt bij. Vervolgens wordt alles in een overzicht weergegeven. De app motiveert je om elke dag voldoende te bewegen. Hij is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Zombies, Run!

Deze app maakt het rondje door het park net even wat spannender. De app simuleert alsof je achterna wordt gezeten door zombies, waardoor je nét even wat meer je best gaat doen. Ren voor je leven en verzamel ondertussen benodigdheden om te kunnen overleven. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Daily Yoga

Daily Yoga bevat meer dan 50 yogalessen in HD video. Je wordt ondersteunt door een yogatrainster en op de achtergrond hoor je heerlijk rustgevende muziek. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Sworkit

Sworkit is de ideale app voor iedereen die het te druk heeft om te sporten. Je kiest het type work-out dat je wilt en de tijd – variërend van 5 tot 60 min – die je beschikbaar hebt voor je work-out. Geen excuses meer dus. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Freeletics Bodyweight

Freeletics biedt je een effectief fitness trainingsprogramma. De work-outs duren 10 tot 30 minuten en zijn gebaseerd op je lichaamsgewicht, fitnesslevel en je doelen. De app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Nudge

Al die fitness apps kunnen er wel voor zorgen dat je geen overzicht meer hebt. In Nudge kun je alle apps samenbrengen en bijhouden hoe gezond je lifestyle is. Vervolgens geeft de app je tips voor verbetering. Je kunt hem gratis downloaden voor iOS en Android.

Hier vind je de fitnesstrends voor 2016

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Monique van den Boomen

Monique is bezig met haar master Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam en versterkt het team als tekststagiaire. Als ze niet aan het schrijven is, is ze in de keuken nieuwe recepten aan het uitproberen. En o ja, ooit wil ze nog een boek uitbrengen.

Meer Bedrock

introverte mensen

Herkenbaar? 6 hobby’s van introverte mensen

zorgen loslaten

Drukke week? Zo leer je je zorgen loslaten

sporten tijdens de lessen

Leidt sporten tijdens de lessen op school tot betere academische prestaties? Deze school test het

Het eeuwige leven? Dit is wat we kunnen leren van de zogenaamde ‘Blue Zones’

hoeveel stappen

Hoeveel stappen we per dag moeten zetten volgens wetenschappers

leven veranderen

Deze app zal je leven veranderen (echt, trust me)

Method

Gespot door de redactie: kleurrijke schoonmaakproducten en een intieme app