Stress? Probeer deze spring-oefening – Bedrock
#video

Stress? Probeer deze spring-oefening

Door te springen gaat je hartslag omhoog en tegelijkertijd maken we het lichaam zacht van binnen

Danseres Revé Terborg geeft les bij De Bewustzijn School in Amsterdam en vindt dat je pas écht loskomt van je lichaam als je je overgeeft aan muziek en dans. Voor Bedrock laat ze in zes tutorials zien hoe je met dans en muziek je eigen kracht en energie kunt vinden én voelen. Haar vierde tutorial heet: Jumps!

Reve: “Door te springen gaat je hartslag omhoog en tegelijkertijd maken we het lichaam zacht van binnen. Met elke ‘jump’ laten we stress, spanning of een gedachte los die we niet meer nodig hebben. Ze verdwijnen als het ware in de vloer.”

Over Reve

Revé Terborg volgde de Jazz-Musical-dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en toerde de wereld over met verschillende moderne theaterdansproducties. Tegenwoordig danst en choreografeert ze voor verschillende dansproducties. Daarnaast geeft ze les in ‘The Energy Movement’ bij De Bewustzijn School.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

Hoe stress ervoor zorgt dat je minder voedingsstoffen opneemt

Stresss! Deze 7 tekens kun je maar beter niet negeren (een burn-out ligt misschien op de loer)

Waarom het beter is om niet altijd ‘aan’ te staan

5 manieren om een burn-out te voorkomen

Druk, druk, druk. Zo komt Cato van Ee tot rust na een hectische periode

Harder, better, faster, stronger: waarom het altijd meer moet in deze prestatiemaatschappij

Wordt stress met de paplepel (lees: via moedermelk) ingegoten?