Stress? Probeer deze spring-oefening - Bedrock
#video

Stress? Probeer deze spring-oefening

Door te springen gaat je hartslag omhoog en tegelijkertijd maken we het lichaam zacht van binnen

Danseres Revé Terborg geeft les bij De Bewustzijn School in Amsterdam en vindt dat je pas écht loskomt van je lichaam als je je overgeeft aan muziek en dans. Voor Bedrock laat ze in zes tutorials zien hoe je met dans en muziek je eigen kracht en energie kunt vinden én voelen. Haar vierde tutorial heet: Jumps!

Reve: “Door te springen gaat je hartslag omhoog en tegelijkertijd maken we het lichaam zacht van binnen. Met elke ‘jump’ laten we stress, spanning of een gedachte los die we niet meer nodig hebben. Ze verdwijnen als het ware in de vloer.”

Over Reve

Revé Terborg volgde de Jazz-Musical-dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en toerde de wereld over met verschillende moderne theaterdansproducties. Tegenwoordig danst en choreografeert ze voor verschillende dansproducties. Daarnaast geeft ze les in ‘The Energy Movement’ bij De Bewustzijn School.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

autorijden

Tips om van autorijden een minder stressvolle ervaring te maken

kunstvakken

Waarom danstherapie een krachtige behandelmethode is (voor tal van problemen)

Perfectionisten

Perfectionisten kunnen gewoon geen prioriteiten stellen

vrienden

Tijd om je vrienden te bedanken (ze maken je gelukkiger, gezonder én minder gestrest)

meditatie voor ouders

Bedrock’s meditatie voor ouders: deel 3 (15 minuten)

Random acts of kindness

Random Acts of Kindness aflevering 3: Peter Pannekoek

aardig zijn voor anderen

Random Acts of Kindness aflevering 2: Sanny Verhoeven