Met deze oefening kom je weer in contact met je eigen lichaam - Bedrock
#video

Met deze oefening kom je weer in contact met je eigen lichaam

Door de ademhaling maak je van binnenuit meer ruimte in je lichaam

Danseres Revé Terborg geeft les bij De Bewustzijn School in Amsterdam en vindt dat je pas écht loskomt van je lichaam als je je overgeeft aan muziek en dans. Voor Bedrock laat ze in zes tutorials zien hoe je met dans en muziek je eigen kracht en energie kunt vinden én voelen. Dit is de tweede tutorial: Invisible arms & legs part 2.

Revé: “Deze oefening kun je doen om contact te maken. Door de ademhaling maak je van binnenuit meer ruimte in je lichaam. Je genereert warmte en stuurt zuurstof naar alle cellen. We doen de oefening staand.”

Over Revé

Revé Terborg volgde de Jazz-Musical-dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en toerde de wereld over met verschillende moderne theaterdansproducties. Tegenwoordig danst en choreografeert ze voor verschillende dansproducties. Daarnaast geeft ze les in ‘The Energy Movement’ bij De Bewustzijn School.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

kunstvakken

Kunstvakken staan onderaan: doden scholen de creativiteit van kinderen?

kunstvakken

Waarom danstherapie een krachtige behandelmethode is (voor tal van problemen)

festivals kleuren groen

De festivals kleuren groen: de trend van duurzaamheid en bewustwording

Dit is waarom je deze week die kerstborrel níet moet overslaan

Karaokeyoga: meezingen tijdens de downward facing dog

Hoe je door te dansen leert loslaten

Met deze dansoefening maak je je armen en benen los