7 wellness & detox retreats waar je compleet kunt ontspannen - Bedrock
#care - Monique van den Boomen

7 wellness & detox retreats waar je compleet kunt ontspannen

TIjd om er even tussenuit te gaan

Arno Smit

Wat is er fijner dan bezig zijn met je gezondheid terwijl je kunt genieten in een heerlijke spa? BEDROCK heeft een lijst voor je samengesteld met de heerlijkste wellness & detox retreats in Europa om bij weg te dromen.

147

Grand Resort Bad Ragaz: Bad Ragaz, Zwitserland

Van de buitenkant ziet dit resort eruit als een prachtig kasteel, afkomstig uit een sprookjesboek. Binnen kun je je helemaal focussen op je gezondheid. De specialisten stellen een persoonlijk welnessprogramma voor je samen, afgestemd op jouw behoeften. Je kunt er heerlijk ontspannen in zwembaden, stoombaden en sauna’s.

SHA-E10-1250x420

SHA Wellness Clinic: Alicante, Spanje

Je verblijf is er op gericht om het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel te herstellen. Dit doe je door gezond eten, veel water, rusten en sporten. Terwijl je lichaam zich herstelt, kun je genieten van het prachtige uitzicht van de Spaanse Costa Blanca.

e1e2328b511473f04c941d466a2cb9eafe62edb3

Relais Borgo Santo Pietro: Toscane, Italië

Deze spa bevindt zich in een landhuis omringd door een grote tuin. Het resort is gespecialiseerd in holistische behandelingen met organische ingrediënten, inclusief Ayurveda therapie. Je kijkt uit op het prachtige landschap van Toscane.

lanserhof-luxury-health-center-austria_04_big

Lanserhof Lans: Lans, Oostenrijk

Volgens de oprichtster komen ziekten voort uit een verstoord spijsverteringsstelsel. In dit resort in de bossen in Oostenrijk is het welnessprogramma er op gericht om dit evenwicht weer terug te brengen. Detoxen staat er dan ook centraal. Je kunt tussendoor ontspannen in de spa met zoutscrubs en heerlijke massages.

lh_tegernsee

Lanserhof Tegernsee: Tegernsee, Duitsland

Naast het resort van Lanserhof in Lans, is er ook een resort in Tegernsee. Je kunt ontspannen en focussen op je gezondheid in de prachtige natuur in Tegernsee.

IONhotel1

ION Luxury Adventure Hotel: Selfoss, IJsland

De spa in dit hotel geeft je een mooi uitzicht over de lavavelden. Je kunt je begeven in de frisse IJslandse buitenlucht en een duik nemen in het zwembad, of genieten van het adembenemende uitzicht vanuit de warme sauna.

Kinsterna_Hotel_Spa__exterior

Kinsterna Hotel: Monemvasia, Peloponnesos, Griekenland

Een bezoek aan dit landhuis geeft je het idee dat je terug in de tijd bent gestapt. Het resort bevindt zich op een landgoed van 18 hectare en je hebt er het beste uitzicht. Begeef je in de hamman, probeer een van de behandelingen of waag je aan een activiteit als wandelen of fietsen.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Monique van den Boomen

Monique is bezig met haar master Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam en versterkt het team als tekststagiaire. Als ze niet aan het schrijven is, is ze in de keuken nieuwe recepten aan het uitproberen. En o ja, ooit wil ze nog een boek uitbrengen.

Meer Bedrock

biologische planten

Gespot door de redactie: biologische planten en een retreat in Italië

5 dagen vasten

Waarom 5 dagen vasten per maand gezond is volgens nieuw onderzoek

Ja ik zag je bericht, en nee ik reageer nog even niet

tips en to do's

Gespot door de redactie: handgemaakte sieraden en een nieuw zuivelmerk

Waarom mindfulness-meditatie werkt (en niet zweverig is)

Niet de tijd, maar de klok is de vijand

Hoe ik ziek werd van een sapkuur en nu alleen maar detox met eten