Maak kans op een Lizzy dress van het duurzame merk People's Avenue - Bedrock
#sustainability

Maak kans op een Lizzy dress van het duurzame merk People’s Avenue

People's Avenue is een samenwerking aangegaan met twee bloggers

Het duurzame merk People’s Avenue lanceerde een paar weken geleden een nieuwe collectie in samenwerking met Lizzy van der Ligt en Annic van Wonderen. De collectie is exclusief verkrijgbaar in de We Are Labels winkels in Amsterdam.

People’s Avenue werd in 2015 in Amsterdam opgericht met één duidelijk doel: de wereld laten zien dat het toegankelijk maken van biologische kleding, van een hoge kwaliteit katoen, haalbaar is. Meestal valt biologisch katoen in een hoge prijsklasse, maar door het weglaten van tussenpersonen, online verkoop en verkoop in hun eigen winkels, elimineerden ze de traditionele retail marges. Zo maakt online verkoop ongeveer 30% minder gebruik van energie dan traditionele retail.

Om de nieuwe collectie te vieren, geeft People’s Avenue in samenwerking met Bedrock een Lizzy dress weg. Vul hieronder jouw gegevens in om kans te maken. De winnaar krijgt bericht en kan vervolgens het jurkje ophalen bij de We Are Labels winkel op de Raadhuisstraat 46 te Amsterdam.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

PA-100 kleur correctie

PA-1064 kleur correctie

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

Win! 10x een half jaar abonnement op The House of Yoga

manifest

Jonge politici (van links tot rechts) tekenen manifest voor duurzaamheid

Win! 10x boek De Geheimen van Meditatie door Davidji

Duurzaam boodschappen doen? Dat doe je bij deze supermarkten

Een designhuis volledig gemaakt van sloopafval: help je mee?

Gespot door de redactie: unieke denim jasjes en een festival met als thema werk

Grote ambities bij de Voedseltop: Nederland moet koploper zijn in veilige, gezonde en duurzame voeding