Met deze dansoefening maak je je armen en benen los - Bedrock
#video

Met deze dansoefening maak je je armen en benen los

The Energy Movement tutorial: Invisible arms & legs

Lisa Smidt

Danseres Revé Terborg geeft les bij De Bewustzijn School in Amsterdam en vindt dat je pas écht loskomt van je lichaam als je je overgeeft aan muziek en dans. Voor Bedrock laat ze in zes tutorials zien hoe je met dans en muziek je eigen kracht en energie kunt vinden én voelen. Haar eerste tutorial: Invisible arms & legs part 1.

Revé: “Door ademhaling maak je van binnenuit meer ruimte in je lichaam. Je genereert warmte in je lichaam en stuurt zuurstof naar alle cellen: van je vingertoppen tot in de puntjes van je tenen. We doen de oefening liggend zodat je je armen en benen kan weg strekken naar de muren.”

Cadeau! De Bewustzijn School geeft een coachingsgesprek weg. Stuur een mailtje naar info@debewustzijnschool.nl en verzilver binnen 5 dagen de code: Bewustbedrock

Revé Terborg volgde de Jazz-Musical-dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en toerde de wereld over met verschillende moderne theaterdansproducties. Tegenwoordig danst en choreografeert ze voor verschillende dansproducties. Daarnaast geeft ze les in ‘The Energy Movement’ bij De Bewustzijn School.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

Een sportieve inspiratie-boost: mocht je nog op zoek zijn naar een sport voor 2017

Dit is waarom je deze week die kerstborrel níet moet overslaan

Waarom te hard sporten slecht is voor je lichaam

Karaokeyoga: meezingen tijdens de downward facing dog

Zo onnatuurlijk is het om de hele dag te zitten

Het eeuwige leven? Dit is wat we kunnen leren van de zogenaamde ‘Blue Zones’

Waarom je ‘s ochtends moe wakker wordt (en waarom dat niet altijd door te weinig slaap komt)