Een heerlijk recept voor een healthy bounty (ideaal voor Pasen!) - Bedrock
#nutrition - Sanne van Rooij

Een heerlijk recept voor een healthy bounty (ideaal voor Pasen!)

Zo bereid je binnen no-time een gezonde vegan bounty

Sanne van Rooij is gek op lekker, gezond en vooral vegan eten. Ze is eigenaresse van Living te Green Life waar ze vegan recepten, reviews en hotspots deelt. Voor BEDROCK selecteert ze de lekkerste recepten die je nu meteen thuis kunt maken. Deze keer: een heerlijke healthy vegan bounty.

Ingrediënten

  • 50 gram kokosrasp
  • 1 theelepel koekkruiden
  • 5 zachte, zoete dadels
  • 40 gram pure chocolade zoals Tony Chocolonely

Bereiding

Doe de dadels en de kokosrasp in je blender of je keukenmachine en mix tot je een plakkerig mengsel hebt. Haal het kokos- en dadelmengsel eruit en doe dit in een bakje en voeg hier de koekkruiden bij. Roer en kneed dit goed door elkaar.

Vorm de bounty’s en zet deze, op een met papier bekleed, schoteltje 10 minuutjes in de vriezer. In de tussentijd maak je de chocolade laag door de pure chocola te smelten in een klein pannetje. Giet de gesmolten chocola over de bounty of doop de bounty erin. Zet ze daarna nog eventjes terug in de vriezer zodat de chocolade goed hard is. Bewaar vervolgens in een bakje in de koelkast.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Sanne van Rooij

Sanne van Rooij is gek op lekker, gezond en vooral vegan eten. Een ‘foodie’ of ‘health freak’? Ja... stiekem wel. 99% van haar vrije tijd is ze bezig met eten – koken, recepten bedenken, gezonde restaurants bezoeken of struinen over biologische markten. Sanne is eigenaresse van de website Living te Green Life. Hier vind je dagelijks lekkere vegan recepten, reviews en lees je over nieuwe hotspots.

Meer Bedrock

healthy recepten paasbrunch

5 healthy recepten voor een paasbrunch

duurzaam mogelijk te eten

Hoe zo duurzaam mogelijk te eten zonder veganist te worden

Gespot door de redactie: prachtige tapijten en vegan verzorgingsproducten

Kliekjesdag recept: zo maak je van overgebleven risotto een smaakvolle burger

Waarom ik 40 dagen niks meer eet dat met dieren te maken heeft

Dit zijn de food trends voor 2017 (watermeloen water, anyone?)

Dit zijn de duurzame trends voor 2017 (en later)