Boekentip: een notitieboekje dat helpt bij het vinden van jouw droombaan - Bedrock
#psychology - Josephine Kay

Boekentip: een notitieboekje dat helpt bij het vinden van jouw droombaan

Once upon a time I wanted to be...

Bedrock’s contributor Lavinia Bakker is de eigenaar van Real Fake Studios en het merk Geiten Wollen Shirts én auteur van ‘Once upon a time I was’. Nu lanceert ze haar tweede boek ‘Once upon a time I wanted to be’, een inspirerend notitieboekje dat je helpt je passie en talenten op carrièregebied te ontdekken.

Het notitieboek zit boordevol instructies en vragen om te ontdekken wie je bent en wat je wilt worden. Het geeft je de hulpmiddelen om uit te vinden wat het is dat je graag voor de rest van je professionele leven zou willen doen en het biedt tips en inzichten over hoe je dit kunt realiseren.

Ongeacht je leeftijd, weten wie je wilt zijn en wat je wilt doen in je professionele leven kan een grote mate van voldoening geven. Hoeveel mensen ken jij die echt houden van wat ze doen? En hoe zit dat met jou? Heb je enig idee wat je wilt? Wat drijft je? En wat (als iemand het je zou vragen) zou je zelfs gratis doen, omdat je er gewoonweg blij van wordt? In dit boek bestaan er geen juiste of onjuiste antwoorden op dit soort vragen, je hoeft enkel vanuit je hart te schrijven.

In hoofdstuk 1 zijn de vragen zo gesteld dat ze je helpen jezelf beter te leren kennen. Het tweede hoofdstuk begeleidt je in de richting van jouw ideale carrière door een reeks oefeningen. Het laatste hoofdstuk biedt nuttig advies en helpt je een beetje anders te denken dan je medesollicitanten, zodat jij die ontzettend gave baan binnenhaalt.

Bedrock deelt hieronder een klein voorproefje van het boek. Nieuwsgierig naar meer? Je kunt het boek Once upon a time I wanted to be hier kopen.

Op 14 mei vindt een boekpresentatie plaats in de ABC Treehouse te Amsterdam.

Screen Shot 2016-03-23 at 14.07.01

Screen Shot 2016-03-23 at 14.07.15

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

Longread: Waarom je het grote geluk nooit in de toekomst vindt

zenuwachtig

Zenuwachtig? Met deze drie woorden zet je angst om in succes

leven veranderde

Wat ik leerde van mijn burn-out (en hoe het mijn leven veranderde)

ik stop ermee

Lieve baas, ik stop ermee

Gespot door de redactie: staand werken op een balansbord en zelf beautyproducten maken

boeken voor de zomer

8x fijne boeken voor de zomer

rijk

Echt rijk worden in honderd dagen (is dit de manier?)