Bewust beauty-nieuws: H&M lanceert Conscious Beauty Collectie – Bedrock
#care - Josephine Kay

Bewust beauty-nieuws: H&M lanceert Conscious Beauty Collectie

Guilt free lippenbalsem, shampoo en handcreme

H&M

Het grote Zweedse modehuis timmert gestaag aan de weg als het gaat om duurzaamheid, met hun Conscious Collectie. Iets waar we bij Bedrock heel blij van worden.

Dubbel zo blij waren we toen bekend werd gemaakt dat H&M deze maand de Conscious Beauty collectie toevoegt aan hun assortiment. Deze nieuwe lijn bestaat namelijk uit biologische en duurzame beautyproducten voor je lichaam en je lokken. Nice to know: de volledige collectie is goedgekeurd door het Ecocert keurmerk en heeft een organic certificering.

Schermafbeelding 2016-03-11 om 16.16.17

Sara Wallander, concept designer bij H&M Beauty licht toe: “We bieden al Conscious kleding en accessoires aan in onze modecollecties en dus is het logisch om hetzelfde aanbod in onze beautycollectie te bieden. Wij streven er altijd naar om onze producten zo verantwoord mogelijk te produceren, zowel in materialen als in het productieproces. Met deze Conscious producten zetten we die lijn voort. We zijn trots dat we onze klanten nu biologische beautyproducten kunnen bieden”

Schermafbeelding 2016-03-11 om 16.15.57

Wat kunnen we precies met een goed gevoel in ons winkelmandje gooien?

Het assortiment bestaat uit 30 hair- en bodycare producten. Alles van lippenbalsem tot shampoo en doucheproducten. Ook handcrème, droogshampoo, aluminiumvrije deodorant en innovatieve producten als een pre-shampoo haarolie. Er zijn drie soorten gezichtsmaskers, vijf varianten lippenbalsem (bosbes, vanille, citroen, gember en framboos ) en handcrèmes. Hier bovenop zijn alle producten verpakt in recyclebare materialen.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

De 10 schoonste cosmetica producten van het moment

Ondernemer Anne-Marie Rakhorst over duurzaam ondernemen en de 17 doelen die je deelt-campagne

Gespot door de redactie: eerlijke chocolade, meditatie en yogaworkshops én een Flexitarisch restaurant

Is dit de oplossing? Verticale miniboerderijen in supermarkten en restaurants

Een handige gids voor duurzame groene keuken- en on the go-producten

Next level uitgaan: feesten met een hoger doel

Een handige gids voor badkamer-artikelen die niet alleen groen maar ook goed zijn