Bewust beauty-nieuws: H&M lanceert Conscious Beauty Collectie - Bedrock
#care - Josephine Kay

Bewust beauty-nieuws: H&M lanceert Conscious Beauty Collectie

Guilt free lippenbalsem, shampoo en handcreme

H&M

Het grote Zweedse modehuis timmert gestaag aan de weg als het gaat om duurzaamheid, met hun Conscious Collectie. Iets waar we bij Bedrock heel blij van worden.

Dubbel zo blij waren we toen bekend werd gemaakt dat H&M deze maand de Conscious Beauty collectie toevoegt aan hun assortiment. Deze nieuwe lijn bestaat namelijk uit biologische en duurzame beautyproducten voor je lichaam en je lokken. Nice to know: de volledige collectie is goedgekeurd door het Ecocert keurmerk en heeft een organic certificering.

Schermafbeelding 2016-03-11 om 16.16.17

Sara Wallander, concept designer bij H&M Beauty licht toe: “We bieden al Conscious kleding en accessoires aan in onze modecollecties en dus is het logisch om hetzelfde aanbod in onze beautycollectie te bieden. Wij streven er altijd naar om onze producten zo verantwoord mogelijk te produceren, zowel in materialen als in het productieproces. Met deze Conscious producten zetten we die lijn voort. We zijn trots dat we onze klanten nu biologische beautyproducten kunnen bieden”

Schermafbeelding 2016-03-11 om 16.15.57

Wat kunnen we precies met een goed gevoel in ons winkelmandje gooien?

Het assortiment bestaat uit 30 hair- en bodycare producten. Alles van lippenbalsem tot shampoo en doucheproducten. Ook handcrème, droogshampoo, aluminiumvrije deodorant en innovatieve producten als een pre-shampoo haarolie. Er zijn drie soorten gezichtsmaskers, vijf varianten lippenbalsem (bosbes, vanille, citroen, gember en framboos ) en handcrèmes. Hier bovenop zijn alle producten verpakt in recyclebare materialen.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

mooie huid

6 dingen die mensen met een mooie huid doen

Mooi! Deze reportage laat zien welke schonere alternatieven er zijn voor plastic voorwerpen

biologisch eten kopen

Zo kun je biologisch eten kopen tegen een lagere prijs

goede wijn

Als je dan toch wijn drinkt, kies dan goede wijn

hapklare maaltijden

Gespot door de redactie: hapklare maaltijden en een multidisciplinair festival

Villa’s van vuilnis

Villa’s van vuilnis: een huis gebouwd van autobanden, bierblikjes en glazen flessen

Gespot door de redactie: vegan repen en een nieuwe nagellakactie (#lakdoor)