De inspirerende uitspraken van Russell Brand - Bedrock
#video

De inspirerende uitspraken van Russell Brand

”As long as we prioritize material truths over spiritual truths we will live in tyranny because we are living an illusion”

Inspirerend. In deze video vertelt Russell Brand je over het belang van spiritualiteit en hoe het je kan helpen om je te focussen op de dingen die er écht toe doen.

Russell Brand is komiek, acteur, presentator, schrijver en activist, maar je kent hem misschien ook als de ex van Katy Perry. Russell heeft een duidelijke mening over politieke en culturele issues: denk aan de ongelijkheid in de wereld, het kapitalisme en de klimaatverandering. In deze video vind je zijn meest inspirerende uitspraken.

Volgens Russell zijn we van nature spirituele wezens, maar in de hedendaagse maatschappij is het moeilijk om in contact te komen met deze spirituele kant van jezelf. We vergeten wat écht belangrijk is. Spirituele oefeningen, zoals meditatie, kunnen je helpen om op zoek te gaan naar je inner self. En zoals Russell het mooi formuleert: “You cannot define yourself in reference to other external coordinates, you must define yourself internally.”

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

in the flow

Bedrock’s meditatie: get in the flow (deel 1, 5 minuten)

Jaloers? Zo ga je ermee om (volgens een spiritual teacher)

yoga

Je vindt yoga of mediteren helemaal niets? Dat is helemaal oké

Bedrock’s meditatie: omgaan met emoties, deel 3 (15 minuten)

Bedrock’s meditatie: omgaan met emoties, deel 2 (10 minuten)

Bedrock’s meditatie: omgaan met emoties, deel 1 (5 minuten)

vipassana

Alles wat je wil weten over vipassana (en hoe je het beoefent)