Audio meditatie voor op het werk – Bedrock
#audio

Audio meditatie voor op het werk

Met je ogen open mediteren? Dat kan met deze middag meditatie van Tijn Touber

Soesja leugs

Heb je inmiddels besloten je toch eens te wagen aan die meditatie, maar is een tijd lang stil zitten met je ogen dicht nog net even een brug te ver? Dan kun je net zo goed mediteren met je ogen open. Handig voor een zen-momentje op werk of in de bus zonder verbaasde blikken van collega’s of medepassagiers. Om die reden ontwikkelden wij met Tijn Touber de BEDROCK middag meditatie. Voor even tussendoor, maar net zo makkelijk ‘s ochtends als ‘s avonds toe te passen. Ideaal wanneer je straks naar een belangrijke meeting moet en focus mist.

Meditatieleraar Tijn Touber is muzikant en oprichter van de band Louis Lane. Hij gaf ooit yoga aan gedetineerden in de gevangenis en bij zijn Stadsverlichting meditatiebijeenkomsten is iedereen welkom. Speciaal voor BEDROCK ontwikkelden wij samen met Tijn een 7-delige meditatie serie die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

Vrije dag voor een doktersbezoek terwijl je niet ziek bent? Dat kan!

Zo leer je nieuwe gewoontes aan in babysteps

Als je kinderen laat mediteren als ze iets stouts hebben gedaan, gebeuren er bijzondere dingen

Hoe erg is een huilbui op het werk?

Zit je in de problemen en durf je het niet onder ogen te zien? Advies van een ervaringsdeskundige

Creativiteit wordt vaak niet gestimuleerd op de werkvloer (terwijl het van essentieel belang is)

Hoe een dochter enorm veel invloed op haar vader heeft (privé en op werkgebied)