BEDROCK audio meditatie: in 7 minuten fris aan je dag beginnen – Bedrock
#audio

BEDROCK audio meditatie: in 7 minuten fris aan je dag beginnen

Aflevering #1: een ochtend meditatie van Tijn Touber

Soesja Leugs

Je kunt op talloze verschillende manieren en op elk momenten van de dag mediteren. Het is maar wat je zelf prettig vindt. Voor BEDROCK ontwikkelden wij samen met meditatieleraar Tijn Touber (tevens muzikant, oprichter van de band Louis Lane en gaf hij ooit yoga in de gevangenis) een speciale 7-delige serie die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven. Wij doen alvast een voorzetje door aan te geven wanneer je de meditatie kunt inzetten maar uiteindelijk is het aan jezelf te bepalen wat voor jou het beste werkt. De serie is zowel geschikt voor de meditatie leek als de zen-expert. Gebruik de serie om je meditatie-gewoonte weer eens op te pakken of om het gewoon een keer uit te proberen. Bij voorbaat al niks voor jou? Ook dat is een wijze les die je uit mediteren kunt trekken: oordeel niet te snel, want proberen kan nooit kwaad.

In deze eerste aflevering begeleidt Tijn je in 7 minuten naar een fris begin van je nieuwe (drukke) dag.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

Zo leer je nieuwe gewoontes aan in babysteps

Als je kinderen laat mediteren als ze iets stouts hebben gedaan, gebeuren er bijzondere dingen

Hoe je bepaalde ziektes kunt ‘afleren’

Voor de sceptici: zo overrated is mindfulness

Moeite met mediteren? Doe alsof je dood bent

Make inner peace, not war

De maandagochtend-rituelen van Hanna Verboom