Hokjes Denken Aflevering 1: Meditatie - Bedrock
#video

Hokjes Denken Aflevering 1: Meditatie

Als oplossing voor al je zorgen vs. regelrechte tijdsverspilling

In de BEDROCK-webserie Hokjes Denken laten wij verschillende mensen uit de samenleving discussiëren over veelbesproken onderwerpen als ayahuasca, stilte retraites, yoga, het dragen van bont, de vleesindustrie of detoxen. Of je nu voor, tegen, expert of neutraal bent: één onderwerp wordt vanuit verschillende perspectieven besproken.

De één zweert erbij en doet het elke dag. De ander vindt het regelrechte tijdsverspilling. We kunnen niet ontkennen dat meditatie steeds populairder wordt en daarom zijn we bij BEDROCK benieuwd naar de verschillende meningen over het onderwerp. Zodat je voor jezelf beter kunt bepalen of het iets voor jou is, of niet. In deze eerste aflevering hebben mindfullness expert Viktoria Susovits, fervent meditatie aanhanger Bas Wiegers en anti-zwever Bart Visser het over: meditatie.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

hoofdpijn af

5 natuurlijke manieren om van je hoofdpijn af te komen (geen pilletje voor nodig)

Rumi

Dit eeuwenoude gedicht van Rumi leert je omgaan met emoties

hutje op de hei

Waarom ik nooit in een hutje op de hei biologische aardappelen wil telen

geluid

Bedrock’s 30 minuten meditatie: geluid

gedachten

Bedrock’s 30 minuten meditatie: gedachten

het nu

Waarom je juist niét moet zoeken naar het NU (serieus, stop ermee)

Bedrock’s 30 minuten meditatie: focus