Hokjes Denken Aflevering 1: Meditatie - Bedrock
#video

Hokjes Denken Aflevering 1: Meditatie

Als oplossing voor al je zorgen vs. regelrechte tijdsverspilling

In de BEDROCK-webserie Hokjes Denken laten wij verschillende mensen uit de samenleving discussiëren over veelbesproken onderwerpen als ayahuasca, stilte retraites, yoga, het dragen van bont, de vleesindustrie of detoxen. Of je nu voor, tegen, expert of neutraal bent: één onderwerp wordt vanuit verschillende perspectieven besproken.

De één zweert erbij en doet het elke dag. De ander vindt het regelrechte tijdsverspilling. We kunnen niet ontkennen dat meditatie steeds populairder wordt en daarom zijn we bij BEDROCK benieuwd naar de verschillende meningen over het onderwerp. Zodat je voor jezelf beter kunt bepalen of het iets voor jou is, of niet. In deze eerste aflevering hebben mindfullness expert Viktoria Susovits, fervent meditatie aanhanger Bas Wiegers en anti-zwever Bart Visser het over: meditatie.

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Meer Bedrock

Podcast: Hoe dan? met meditatiedocent Maarten van Huijstee

aardig zijn voor anderen

Random Acts of Kindness aflevering 2: Sanny Verhoeven

Bedrock’s anti-stress meditatie: good bye stress deel 3 (15 minuten)

Bedrock’s anti-stress meditatie: good bye stress deel 2 (10 minuten)

Bedrock’s anti-stress meditatie: good bye stress deel 1 (5 minuten)

ik hou van je

Ik hou van je: deze koppels vertellen hoe ze dat voor de eerste keer zeiden

Bedrock’s energie meditatie: let’s go deel 3 (15 minuten)