Het Wanderlust Festival: voor lol met betekenis – Bedrock
#travel - Josephine Kay

Het Wanderlust Festival: voor lol met betekenis

Wanderlust festivals brengen mensen samen voor yoga, meditatie, muziek en bewust leven.

Benitta van Norton for Wanderlust Festival

Hou je van reizen en muziek? En wil je graag jezelf blijven ontwikkelen? Dan is dit festival waarschijnlijk iets voor jou. Het Wanderlust festival wordt op prachtige natuurplekken gehouden en trekt mensen aan die bewust in het leven staan en net zo genieten van een feestje. Yoga, kunst, spiritualiteit en duurzaamheid zijn enkele van de pilaren waar het festival om draait. Lol met betekenis zoals de oprichters het terecht noemen.

Zo kun je meedoen aan een yogales van de beste yoga-leraren, gezonde biologische happen proeven van lokale boeren, geïnspireerd raken door kunst en acts van artiesten en workshops volgen over spiritualiteit.

Ruim dertig jaar geleden ontmoetten Jeff Krasno, Schuyler Grant en Sean Hoess elkaar tijdens hun studie. Ze kwamen erachter dat ze één ding gemeen hadden: ze hielden alle drie van een feestje. Dat doen ze nu nog steeds, alleen mistten ze iets in het party-landschap. Daarom zetten ze Wanderlust Festival op. Volgens hen meer dan alleen een feestje, maar vooral een bijzondere manier om ‘lol met betekenis’ te hebben. “De aanwezigen verlaten het festival gelukkiger dan toen ze aankwamen.”

Agenda

Great Lake Tuapo 4-7 februari 2016 Thredbo 18-21 februari 2016 O’hau 25-28 februari 2016 Snowshoe 3-5 juni 2016 Stratton 16-19 juni 2016 Aspen-Snowmass 30 juni-3 juli 2016 Squaw Valley 14-17 juli 2016 Whistler 28 juli-1 augustus 2016 Tremblant 11-14 augustus

Meer van dit soort artikelen op je wall?
Like Bedrock!

Josephine Kay

Josephine is Head of Content van BEDROCK. Ze is Brits-Nederlands en uit zich het liefst via woord en geschrift in beide talen. Ze heeft als online editor gewerkt voor Vogue en Glamour en was tot voor kort lifestyle editor voor KLM’s Holland Herald. Ze is op een never ending zoektocht naar innerlijke rust, geluk, liefde en balans (bier en bitterballen vs. groene sapjes en powerballs).

Meer Bedrock

Gespot door de redactie: hippe taarten, muzikale concerten en een eco-retreat

De VN heeft 2017 omgedoopt tot het internationale jaar van duurzaam toerisme

Mediteer je gelukkig: kan dat volgens wetenschappers?

Al je vastigheid opgeven en zonder duidelijk doel een nieuw leven beginnen: Fenja deed het

Gespot door de redactie: een healthy brunch en een magische running experience

Het onbekende omarmen en het avontuur aangaan: emigreren naar Ethiopië

Gespot door de redactie: hulpmiddelen om je goede voornemens écht vol te houden